fbpx

Dubbele stalen deur

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Waarom dubbele stalen binnendeuren?

In de eerste plaats is er natuurlijk de esthetische factor van de dubbele stalen deur. Een dubbele deur van staal heeft namelijk een waanzinnige impact op je interieur. Een tweetal deuren geeft de entree tot je woonkamer of tot een naastgelegen ruimte zoals de keuken of werkkamer een bepaalde allure. Tegelijkertijd houd je beide ruimtes in meer of mindere mate betrokken bij elkaar door de keuze voor een bepaald type glas. Dankzij de transparantie van datzelfde glas profiteer je van een optimale lichtinval.

Speciaal op maat gemaakt

Ook voor jouw interieur of bedrijfsruimte is een dubbele stalendeur volledig op maat te bestellen! We vervaardigen deze volledig met de hand en naar jouw wens. Is je keuze gevallen op een dubbele deur van staal, dan rest je alleen nog de keuze voor het type en de toepassing van het glas en de kleur van de deur. Hiermee kun je alle kanten op. Laat ons weten wat jij in gedachten hebt, dan laten we jou zien wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om een mooi staaltje deurdesign voor jou neer te zetten. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk advies!

De voordelen van staal

Staal heeft een behoorlijk streepje voor ten opzichte van andere materialen zoals hout en aluminium. Zo houden deuren van staal de warmte tegen en heb je amper onderhoud aan het materiaal. Het enige wat je hoeft te doen is ze af en toe afnemen met een stofdoek. Verder heeft staal een stoer karakter dat perfect aansluit bij elke woonstijl. Er zijn legio toepassingen mogelijk en het materiaal laat zich uitstekend te combineren.

Dubbele binnendeuren in een kleur naar keuze

Heb je al een idee over de kleur van jouw dubbele stalen deuren? Ga je voor antraciet, zwart, bronskleur, messingkleur of wit? Misschien goed om te weten: we kunnen de stalen profielen van deze deuren in elke gewenste RAL-kleur voor je poedercoaten. Aan keuzemogelijkheden dus geen gebrek. Alvorens we het profiel verzinken, wordt het in epoxy gezet en uiteindelijk in de kleur van jouw keuze gelakt. Dit is een secuur proces, waar we veel aandacht aan besteden in onze eigen werkplaats.

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Het gebruik van glas

Met glas geef precies prijs wat je wilt! Dat ligt met name aan de hoeveelheid glas die gebruikt wordt en de mate waarin dit gekleurd, mat, zonwerend of getint is. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. In dubbele stalen deuren zijn overigens talloze glasverdelingen mogelijk. Wat dacht je van een dambordverdeling met negen ruitjes? Ook de toepassing van één grote ruit is een optie waarbij heel slim profielen worden aangebracht. Houd je het graag klassiek? Met “Wiener Sprossen” is dit te realiseren terwijl ook de warmte-isolatie gewaarborgd blijft. Heel anders dan vroeger, toen er juist nog veel warmte verloren ging via stalen profielen in industriële gebouwen.

Stijlvol effect

Denk jij bij dubbele stalen deuren ook direct aan de industriële uitstraling? Helemaal niet gek natuurlijk. Toch doen dit soort deuren het juist verrassend goed in élk type interieur. Of je nu kiest voor een basic woonstijl, Scandinavisch, vintage of Japandi, landelijk dan wel modern, met een dubbele stalen binnendeur creëer je een heel eigen sfeer in elke ruimte, zowel in huis als in een bedrijfspand. Laat je inspireren door de verschillende woonsferen waar stalen deuren perfect mee matchen.

Vragen of geïnteresseerd? Neem direct contact op

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.