fbpx

FritsJurgens Taatsdeuren

Onze taatsdeuren vertrouwen op
FritsJurgens

Een stalen taatsdeur, ook wel pivot deur genoemd, is meer dan een deur alleen. Met dit type deuren voeg je een waardevol element toe aan elk interieur. Het zijn stijlvolle eyecatchers met design-allure die uiteraard vragen om een gedegen montage. Op die manier worden de optimale functionaliteit en lange levensduur ten slotte het beste gewaarborgd. Dat is precies waarom we bij de vervaardiging van onze stalen deuren op maat vertrouwen op de hoogwaardige scharnieren van FritsJurgens.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

FritsJurgens: verborgen perfectie

FritsJurgens hanteert een aantal basisprincipes, die door de jaren heen onveranderd zijn gebleven. Oog voor detail, vakmanschap en kwaliteit gaan voor deze leverancier van scharniersystemen boven alles. Grote drijfveer is de tijdloze schoonheid van de verborgen perfectie. Met de ultieme deurervaring als uiteindelijk doel; een taatsdeur die gecontroleerd en vloeiend opent en sluit.

De idelae scharnieren voor jouw taatsdeur

De solide kwaliteit van een FritsJurgens systeem leent zich voor taatsdeuren van allerlei materialen. Dus ook voor onze stalen deuren op maat! Niet alleen qua functionaliteit zijn dit de beste deurscharnieren die je maar kunt wensen. Vorm en functie sluiten naadloop op elkaar aan; het oog wil tenslotte ook wat. Daarom worden de taatsdeur systemen van FritsJurgens in de deur zelf verwerkt door ze in te frezen. Scharnieren van FritsJurgens zijn zowel te integreren in nieuwe als in bestaande situaties en ook de combinatie met moderne vloerverwarming is geen enkel probleem. Bovendien is de ontwerpvrijheid die een taatsdeur systeem van dit gerenommeerde merk biedt, onbegrensd.

Alle  FritsJurgens taatsdeur systemen op een rij

Welk FritsJurgens taatsdeur systeem de beste optie is voor de betrouwbare montage van jouw stalen deur, hangt af van een aantal factoren. Hieronder vind je een korte toelichting op de eigenschappen van elk scharniersysteem dat te combineren is met onze stalen deuren. Met name System M en System M+ zijn erg gewild bij onze klanten.

System One

Dit is het meest compacte taatsdeur systeem dat er is. Door de aanwezigheid van een enkel draaipunt is vrije beweging mogelijk. Op die manier zorgt System One ervoor dat een stalen taatsdeur gemakkelijk kan draaien.

System One

Dit systeem bestaat uit een 360 roterend taatsscharnier dat op verschillende standen vast te zetten is. System 3 is bovendien een taatsdeur systeem dat ideaal is voor taatsende wanden. Op elke 90 graden is er een stop mogelijk.

System M

Dit is een zelfsluitend taatsscharnier dat wordt gekenmerkt door instelbare sluitingsdemping en hydraulische openingsdemping. System M zorgt voor een vloeiende deurbeweging en een keurig sluitende deur.

System M+

De beweging van dit systeem is volledig instelbaar. Latch Control laat deuren met dagschoten altijd goed sluiten. Een ideale optie voor taatsdeuren van een entree. System M+ is geschikt voor lichte én zware deuren van 80 tot 500 kg. Waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Compleet geinstalleerd
met accessoires van FritsJurgens

Het taatsscharnier van jouw keuze wordt gecombineerd met een bovenspeun, dit is de bovenkant van het draaipunt. Met deze bovenspeun wordt je taatsdeur verankerd in het plafond. Daarnaast maken we gebruik van vloerplaten en aanvullende accessoires van FritsJurgens die passend zijn voor elk taatsdeur systeem. Hiermee zorgen we voor een optimale installatie en complete functionaliteit van jouw stalen taatsdeur, zodat deze soepel opent en sluit. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? We geven je graag advies. Kom langs of maak een afspraak!

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.