fbpx

Industriële deuren

Wat kenmerkt
de industriële look?

Wil je een stoere blikvanger toevoegen aan je interieur? Dan ga je natuurlijk voor een stalen binnendeur. Staal is van zichzelf al een materiaal dat onlosmakelijk verbonden is met de industriële look. Succes verzekerd dus! Door de juiste manier van bewerken, het toevoegen van specifieke details en de toepassing van de juiste coatings en afwerkingen komt het ruige, onverwoestbare karakter van het staal nog beter tot zijn recht. Allemaal technieken waarin wij gespecialiseerd zijn. Laat dat dus maar aan ons over!

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Gewoon strak of industrieel?

In de basis leveren wij strakke designdeuren op. Heb jij een voorkeur voor een meer doorleefde “edgy” industriële look? Dan kunnen we de deur zo bewerken dat deze net wat robuuster oogt. Denk bijvoorbeeld aan zichtbare lasnaden, lichte slijpsporen en slijteffecten die meer of minder in het oog springen. Met een speciale coating krijgt jouw stalen binnendeur een onbehandelde uitstraling. Door bepaalde technieken toe te passen ontstaat een deur met karkater die perfect aansluit bij jouw interieur. Met zo’n industriële deur creëer je bovendien een accent in huis dat net wat spannender uitpakt.

Welk type deur kies jij?

Industriële stalen deuren voor de woonkamer zijn beschikbaar in verschillende types. Zo is een industriële stalen taatsdeur er een die om zijn eigen as heen draait, waardoor deze naar twee kanten open kan. Een industriële schuifdeur is eenvoudig uitgevoerd en vergt weinig ruimte. Door de toepassing van een softclose systeem is dit type binnendeur geruisloos te sluiten en te openen, wat een groot voordeel is. Ten slotte is er nog de industriële stalen scharnierdeur in een enkele of dubbele versie. Een praktische klassieke deur die naar een kant opengaat en degelijk oogt. Met de scharnieren stoer in het zicht krijgt jouw deur overigens een op-en-top industriële uitstraling.

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Voor jou op maat gemaakt

Speciaal voor jouw woonkamer maken we stalen binnendeuren volledig op maat, in een industriële stijl die jou aanspreekt! Met de hand en helemaal zoals jij het voor je ziet. Hoe industrieel jouw deur wordt, bepaal je helemaal zelf. En ook of je een enkele deur of dubbele deuren wilt natuurlijk, welk type deur je voorkeur heeft, in welke kleur en hoe het glas wordt toegepast. Zo weet je zeker dat je straks een unieke deur hebt, die perfect aansluit bij jouw woonstijl. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, dan doen wij er alles aan om jou een bijzondere blikvanger te bezorgen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak!

Waarom een industriële stalen deur?

Staal leent zich al geen ander voor een industriële look! Het is een oersterk materiaal, met een robuuste, eigenzinnige uitstraling. Mooi om te zien dus en daarbij biedt staal heel veel praktische voordelen vergeleken met materialen als hout en aluminium. Deuren van staal houden bijvoorbeeld de warmte goed tegen en je hebt er amper werk aan. Af en toe even afnemen met een stofdoek is voldoende om jouw stalen deuren mooi te houden. Verder combineert staal perfect met elke woonstijl, niet alleen de industriële. Juist ook als stoere tegenhanger in een andere interieurstijl. De toepassingen zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor je!

Diverse kleuren naar keuze

Heb je al bedacht welke kleur jouw nieuwe industriële binnendeur krijgt? Zwart, antraciet, brons, messing of wit? Misschien wil je wel afwijken van de standaard kleuren. Dan is het goed om te weten dat we de stalen profielen van deuren voor jou in elke gewenste RAL-kleur kunnen poedercoaten. Volop keus in kleuren dus! Samen met jou kijken we graag hoe we het mooiste industriële effect gaan bereiken; het ruigere of juist subtieler eindresultaat dat je bedoelt. Dit is een nauwkeurig proces, waar we veel aandacht aan besteden in onze eigen werkplaats.

De toepassing van glas

Stalen deuren laten zich eenvoudig combineren met glas, waardoor ze veel licht doorlaten. Voor ons is de toepassing ervan een heldere zaak. Ook in de meest industriële stalen woonkamerdeuren plaatsen we alle soorten glas; veiligheidsglas, matglas, melk- of rookglas in elke gewenste verdeling. Zo kun je kiezen voor afzonderlijke ruitjes of voor één grote ruit waarop heel slim profielen worden aangebracht. Houd je van lekker authentiek? Met “Wiener Sprossen” blijft de warmte-isolatie optimaal. Grote winst vergeleken met vroeger, toen er in industriële gebouwen juist veel warmte verloren ging via de stalen profielen.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.