fbpx

Stalen deuren in
antraciet of zwart

Op de lijst van meest gekozen kleuren voor stalen deuren staan zwart en antraciet nog altijd met stip bovenaan. Donkere laktinten staan erom bekend dat ze een tijdloze, chique uitstraling hebben; ze zijn hierdoor onlosmakelijk verbonden aan de industriële look. Het is een uiterst smaakvolle, klassieke kleurkeuze die naadloos aansluit bij elke woonstijl. Een die het ook uitstekend doet in bedrijfspanden met een zakelijke ambiance. Met name het sterke contrast dat een donkere kleur deur genereert in combinatie met lichtere woonkleuren, geeft een ruimte extra smoel en karakter geeft.

Vragen of geïnteresseerd? Neem direct contact op

Elke kleur is mogelijk

 

We leveren stalen deuren op maat heus niet alleen in traditionele donkere tinten als antraciet of zwart! Brons en messing zijn gewilde nieuwe trendkleuren en ook als je minder klassieke wensen hebt, kunnen we hierin voorzien. Op die manier creëren we echte blikvangers voor jouw interieur. In principe poedercoaten we de stalen profielen voor je in elke gewenste RAL-kleur. Hierbij wordt het profiel eerst in epoxy gezet, waarna we het verzinken en in onze eigen werkplaats lakken in de kleur van jouw keuze. Dit is een zeer secuur proces waar we veel aandacht aan besteden.

Stalen deur zwart of antraciet

op maat gemaakt

Veruit de meeste van onze stalen deuren worden afgeleverd met een zwart of antraciete poedercoating. Deze sterke laag past qua uitstraling goed bij nagenoeg ieder interieur.

Stalen deur brons / messing look

Stalen deur op maat gemaakt

Onze stalen deuren worden standaard afgewerkt met poedercoating. Deze coating kan in diverse kleuren aangebracht worden. De laatste tijd zien we dat steeds meer van onze klanten kiezen voor een bronzen of messing look.

Stalen deuren in Messing of Brons
Home-slider2

Stalen deuren wit

Op maat gemaakt

Witte stalen deuren is een nieuwe trend die we steeds vaker tegenkomen. een witte deur in een lichte muur valt minder op dan een donkere deur. Daarnaast levert het plaatsen van een witte deur in een gekleurde muur een erg mooi contrast op.

Home-slider2

Diverse RAL kleuren bij stalen deuren

Blauw, Groen, Bruin, Rood, Geel of iets anders?

Omdat wij onze deuren op maat maken hebben wij ook de mogelijkheid om iedere gewenste kleur te leveren. Informeer naar de mogelijkheden in afwerking.

Home-slider2

Stalen deuren
Op maat

Voor de verschillende soorten deuren die we op maat maken, geldt dat we ze in iedere gewenste kleur kunnen leveren. Het gaat hierbij om alle gangbare stalen binnendeuren en buitendeuren, om geruisloze schuifdeuren, praktische scharnierdeuren en ingenieuze dubbele taatsdeuren, maar ook om zijpanelen en scheidingswanden met een stalen profiel. We werken ze precies zo af als jij het voor ogen hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het effect dat je met de verschillende kleuren kunt bereiken? Of ben je nog zoekende naar de ultieme stijl en oplossing voor jouw situatie? Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen of maak een afspraak voor een deskundig advies op maat.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.

Wat is een stalen taatsdeur?

Binnendeur op maat gemaakt

Stalen taatsdeuren zijn deuren die om de eigen as draaien. Deze deuren kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Binnendeur op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Wat is een stalen scharnierdeur?

Binnendeur op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren
Home-slider2

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en op maat produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

Deze website is gerealiseerd door: