fbpx

Stalen deuren in
Messing of brons

Steeds vaker wordt ernaar gevraagd: stalen deuren in de kleuren messing of brons. Het zijn opvallende kleurkeuzes waarmee je net wat chiquer uitpakt en een spannend statement maakt in je interieur! Een bronskleurige stalen deur heeft een diepe, meer bruine tint die warm en sfeervol overkomt. De messingkleur wordt gekenmerkt door een luxe, wat lichtere goudgele look. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, we maken alle types stalen deuren speciaal voor jou op maat. En als finishing touch werken we ook nog voor je af in een van deze smaakvolle trendkleuren. Ideaal toch!

Vragen of geïnteresseerd? Neem direct contact op

Elke kleur die je wenst

 

Wil je liever stalen deuren voor jouw woning of bedrijfsruimte in een meer traditionele of zakelijke tint als zwart of antraciet? Of heb je juist minder klassieke wensen? De “sky is the limit” voor onze werkplaats. We leveren de stalen deuren op maat in de kleur die jij voor ogen hebt! Op die manier ben je verzekerd van een echte eyecatcher in jouw interieur. De stoere profielen van jouw stalen deuren worden in elke gewenste RAL-kleur door ons gepoedercoat. Eerst wordt het profiel in epoxy gezet, vervolgens verzinken we het in onze eigen werkplaats en lakken we het in een kleur naar keuze. Dit is een zeer nauwkeurig proces waar we veel aandacht aan besteden.

Stalen deur brons / messing look

Stalen deur op maat gemaakt

Onze stalen deuren worden standaard afgewerkt met poedercoating. Deze coating kan in diverse kleuren aangebracht worden. De laatste tijd zien we dat steeds meer van onze klanten kiezen voor een bronzen of messing look.

Taatsdeur Messing of Brons

Stalen deur zwart of antraciet

op maat gemaakt

Veruit de meeste van onze stalen deuren worden afgeleverd met een zwart of antraciete poedercoating. Deze sterke laag past qua uitstraling goed bij nagenoeg ieder interieur.

Stalen deuren wit

Op maat gemaakt

Witte stalen deuren is een nieuwe trend die we steeds vaker tegenkomen. een witte deur in een lichte muur valt minder op dan een donkere deur. Daarnaast levert het plaatsen van een witte deur in een gekleurde muur een erg mooi contrast op.

Home-slider2

Diverse RAL kleuren bij stalen deuren

Blauw, Groen, Bruin, Rood, Geel of iets anders?

Omdat wij onze deuren op maat maken hebben wij ook de mogelijkheid om iedere gewenste kleur te leveren. Informeer naar de mogelijkheden in afwerking.

Home-slider2

Stalen deuren
Op maat

De stalen deuren die maken, leveren we af in iedere gewenste kleur. Het gaat hierbij om alle gangbare stalen binnendeuren en buitendeuren, geruisloze schuifdeuren en praktische scharnierdeuren én ingenieuze dubbele taatsdeuren. En dat is nog lang niet alles, want uiteraard maken we ook zijpanelen en scheidingswanden met een stalen profiel speciaal voor jou op maat. We werken alles exact af zoals jij dat graag wilt. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is en welke effecten je met jouw kleurkeuze kunt bereiken? Of zoek je nog naar de juiste stijl en oplossing voor jouw situatie? Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.

Wat is een stalen taatsdeur?

Binnendeur op maat gemaakt

Stalen taatsdeuren zijn deuren die om de eigen as draaien. Deze deuren kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Binnendeur op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Wat is een stalen scharnierdeur?

Binnendeur op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren
Home-slider2

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en op maat produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

Deze website is gerealiseerd door: