Over Pjokke Dutch Design

Pjokke Dutch Design is een metaalbedrijf gevestigd in Oldenzaal, gelegen in Overijssel bijna tegen de Duitse grens aan. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van stalen deuren op maat.

Over Pjokke Dutch Design

Pjokke Dutch Design is een metaalbedrijf gevestigd in Oldenzaal, gelegen in Overijssel bijna tegen de Duitse grens aan. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van stalen deuren op maat.

Over Pjokke Dutch Design

Ik ben Coen Groeneveld. In 2003 begon ik als ondernemer in de metaalverwerking. Sinds mijn opleiding Werktuigbouwkunde heeft metaal mijn hart. Het ontwerpen van nieuwe producten vind ik het mooiste dat er bestaat. Ik begon met het maken van stalen onderstellen voor tafels op maat. Prompt won ik daarmee de EW ondernemersaward van Hogeschool Saxion. Daarna maakte ik onder meer brancards en stoeltjes voor in de MRI. Zo leerde ik het materiaal en al zijn bewerkingen goed kennen.

Sinds een aantal jaren is de focus verlegd naar het maken van stalen deuren. Ik houd van kwaliteit, van elementen die tot in de puntjes zijn afgewerkt en waarbij alle details kloppen. Dat kan ik kwijt in het ontwerpen en maken van designdeuren van staal en glas.

Onze deuren maken we van hoogwaardig staal, bevatten veiligheidsglas en kunnen worden gecoat in een ruime keuze aan ijzersterke coatings. We kiezen voor softclose systemen in de schuifdeuren, speciale taatsdeurensystemen, allemaal geselecteerd op kwaliteit. Op alle deuren geven wij 10 jaar garantie.

Ik geniet van het hele proces: van met de klant om tafel gaan zitten om te praten over zijn wensen, van het lassen van het staal in de werkplaats met collega’s en het coaten van de deuren. En als we de deuren bij de klant plaatsen, moet het plaatje kloppen. Ik ben nogal een pietlut dus we gaan niet weg voordat de deuren precies goed hangen, de vloer stofvrij is en de ruiten gepoetst.

En verder over Coen

Met mijn twee kinderen, vrouw en hond woon ik in het prachtige Twente. Ik ben graag bezig, dus naast al het werk voor mijn bedrijf en mijn gezin heb ik nog wat bezigheden. Zo ben ik verbonden aan Big Band ‘Het Stroat Ensemble’: met vrienden maken we muziek. Zelf speel ik het scherpe koper (trompet).

En onlangs ben ik met enkele vrienden begonnen met het realiseren van een heel bijzonder project in het oude hart van Oldenzaal: op de plek van de oude chocolaterie ontwikkelen we nu stadsbrouwerij de Bombazijn.

Deze website is gerealiseerd door: