fbpx

Over Pjokke Dutch Design

Pjokke levert stalen interieurdeuren van wereldklasse, in elke gewenste maatvoering. Stuk voor stuk kunstige creaties, in binnen- en buitenland. Voor in de huiselijke omgeving of juist voor op het werk.

Over Pjokke Dutch Design

Pjokke levert stalen interieurdeuren van wereldklasse, in elke gewenste maatvoering. Stuk voor stuk kunstige creaties, in binnen- en buitenland. Voor in de huiselijke omgeving of juist voor op het werk.

Over Pjokke Dutch Design

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren op maat van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

 

De moderne of klassieke interieurdeuren voor particulieren en bedrijven zijn gemaakt van hoogwaardig staal, zijn voorzien van veiligheidsglas, en kunnen worden gecoat in een ruime keuze aan ijzersterke, duurzame coatings. Coen: “Van het hele proces geniet ik: van met de klant om de tafel gaan zitten om te praten over zijn of haar wensen, van het lassen van het staal in de werkplaats met mijn collega’s, tot en met het coaten van de deuren. Als we de deuren bij de klant plaatsen dan moet het hele plaatje kloppen. Ik ben heel erg precies, dus we gaan niet weg voordat de deuren exact goed hangen, de vloer stofvrij is en alle ruiten gepoetst.”

Neuro-diversiteit

Voor élk van zijn – jonge – collega’s is structuur een cruciaal element dat helpt om hun persoonlijkheden en gedragingen in evenwicht te houden. Binnen het autistisch spectrum waarin zij elk afzonderlijk leven, blijven zij zo evenwaardig. 

Het zijn vakmensen in optima forma. Bij Pjokke kruisen hun werkende levens elkaar, en houden zij elkaar op het – juiste – pad. Onder de bezielende én ondernemende leiding van de directe Coen voelen zij zich gesteund en gesterkt. Omdat elk van hen een immense focus heeft, wordt het vakwerk afgeleverd van het allerhoogste niveau.

Dé stalen deuren specialist in Twente (Oldenzaal)

Wij werken met veel plezier vanuit onze werkplaats in het mooie Oldenzaal. Onze showroom is daar ook te bezoeken. Gemakkelijk te bereiken vanuit Enschede, Almelo, Hengelo of zelfs vanuit Duitsland.

Uiteraard gaan wij geen project of uitdaging uit de weg. Wij staan open voor projecten in Twente en de rest van Overijssel. Maar ook ver daarbuiten is geen enkel probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Of kom langs in Zwolle

Onlangs hebben we tevens een showroom geopend in de binnenstad van Zwolle. Makkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn, Dronten, Kampen, Meppel en Nijverdal.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij bespreken dan de mogelijkheden van onze stalen deuren en denken graag mee.

Drie P’s in balans

Door duurzaamheid vanuit een praktische en pragmatische insteek te benaderen, slaat Coen Groeneveld wel drie vliegen in één klap. Niet alleen de menskant is gestructureerd, ook de grondstoffen en onderdelen voor de metalen producten zijn geordend op eigenschappen en daarnaast de economisch kant: ‘People, Planet, Prosperity’.

Benieuwd naar wat het team van Pjokke voor jou kan betekenen? Of je je nog aan het oriënteren op stalen deuren met glas? Coen en zijn collega’s adviseren je graag.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Onze stalen binnendeuren op maat

Taatsdeuren

Een stalen taatsdeur, draait om zijn verticale as en is voorzien van draaipunten aan de bovenkant en onderkant van de deur.

Scharnierdeuren

Een scharnierdeur is een deur waarbij het scharnier zich bevindt op een van de stijlen, de stalen deur scharniert in een kozijn.

Schuifdeuren

En stalen schuifdeur is een deur die uit één of meer beweegbare delen bestaat en die bij het openen en sluiten zijwaarts beweegt.

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjokke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom. Bekijk in een prachtige interieurwinkel in Oldenzaal of in een exclusieve keukenwinkel in Zwolle de stalen deuren en hun opties. de stalen deuren en hun opties.