Over Pjokke Dutch Design

Pjokke levert stalen interieurdeuren van wereldklasse, in elke gewenste maatvoering. Stuk voor stuk kunstige creaties, in binnen- en buitenland. Voor in de huiselijke omgeving of juist voor op het werk.

Over Pjokke Dutch Design

Pjokke levert stalen interieurdeuren van wereldklasse, in elke gewenste maatvoering. Stuk voor stuk kunstige creaties, in binnen- en buitenland. Voor in de huiselijke omgeving of juist voor op het werk.

Over Pjokke Dutch Design

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

 

De moderne of klassieke interieurdeuren voor particulieren en bedrijven zijn gemaakt van hoogwaardig staal, zijn voorzien van veiligheidsglas, en kunnen worden gecoat in een ruime keuze aan ijzersterke, duurzame coatings. Coen: “Van het hele proces geniet ik: van met de klant om de tafel gaan zitten om te praten over zijn of haar wensen, van het lassen van het staal in de werkplaats met mijn collega’s, tot en met het coaten van de deuren. Als we de deuren bij de klant plaatsen dan moet het hele plaatje kloppen. Ik ben heel erg precies, dus we gaan niet weg voordat de deuren exact goed hangen, de vloer stofvrij is en alle ruiten gepoetst.”

Neuro-diversiteit

Voor élk van zijn – jonge – collega’s is structuur een cruciaal element dat helpt om hun persoonlijkheden en gedragingen in evenwicht te houden. Binnen het autistisch spectrum waarin zij elk afzonderlijk leven, blijven zij zo evenwaardig. 

Het zijn vakmensen in optima forma. Bij Pjokke kruisen hun werkende levens elkaar, en houden zij elkaar op het – juiste – pad. Onder de bezielende én ondernemende leiding van de directe Coen voelen zij zich gesteund en gesterkt. Omdat elk van hen een immense focus heeft, wordt het vakwerk afgeleverd van het allerhoogste niveau.

Drie P’s in balans

Door duurzaamheid vanuit een praktische en pragmatische insteek te benaderen, slaat Coen Groeneveld wel drie vliegen in één klap. Niet alleen de menskant is gestructureerd, ook de grondstoffen en onderdelen voor de metalen producten zijn geordend op eigenschappen en daarnaast de economisch kant: ‘People, Planet, Prosperity’.

Benieuwd naar wat het team van Pjokke voor jou kan betekenen? Of je je nog aan het oriënteren op stalen deuren met glas? Coen en zijn collega’s adviseren je graag.

Deze website is gerealiseerd door: