fbpx

Project:
De Kampen

De aannemer heeft ons in contact gebracht met Coen, die ik al bleek te kennen uit ons beider werk in het speciaal onderwijs. Evenals de aannemer is Coen een plaatselijke ondernemer. Vanuit een sociaal en praktisch oogpunt hebben we zoveel mogelijk samen gewerkt met plaatselijke ondernemers. Het leuke was dat we samen met Coen hebben onderzocht welke sfeer de stalen deuren moesten gaan uitstralen. Momenteel worden deze voornamelijk in strak moderne vormgeving gezien. Ook voor Coen was het daarom een uitdaging een nieuw profiel te maken. Een aantal keren hebben we om de tafel gezeten. Naast de schetsen op papier heeft Coen zelfs een voorbeeld gemaakt van een profiel zodat we er zeker van konden zijn dat we elkaar begrepen. Naast het zakelijke stukje hebben we erg gelachen met Coen, hij is erg toegankelijk in het contact. Nu moet ik er wel bij vermelden dat ik meestal contact met hem heb gezocht. Hij heeft het namelijk ontzettend druk. Het plaatsen van de deuren was in 1 dag klaar, Coen zijn collega waren perfect op elkaar afgestemd. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!

Nicole

Meer weten over de mogelijkheden van stalen deuren in jouw interieur?

 

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt
Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.
Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Deze website is gerealiseerd door: