fbpx

Project: Waterland

Een van de wensen voor ons nieuw te bouwen huis waren stalen taatsdeuren van de hal naar de keuken. Na zoeken op internet en wat rondvragen zijn we in contact gekomen met Coen van Pjokke Dutch Design. We hebben een afspraak gehad bij de woonwinkel van Smellink Classics waar we voorbeelden konden bekijken van stalen deuren. Het was een heel prettig gesprek waarbij er werd geluisterd naar onze wensen en ideeën. Coen begreep precies wat wij voor ogen hadden en welke stijl we wilden doorvoeren in ons huis.

Andere wensen van ons waren een twee verdiepingen hoge glazen balustrade langs een betonnen trap en beloopbare glazen platen in de woonkamer vloer voor de schuifpui. Zodat er licht van buiten via het glas in onze kelder te kunnen laten schijnen. Ook hierin heeft Pjokke Dutch Design meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Daar waar andere bedrijven beperkingen zagen in het plaatsen van het glas en zelfs geen aanbieding wilde maken, durfde Pjokke Dutch Design deze uitdaging aan te gaan met een schitterend eindresultaat.

We zijn erg tevreden met het werk wat Pjokke Dutch Design heeft geleverd. Het werk is vakkundig, zorgvuldig, opmaat gemaakt en er wordt goed meegedacht in mogelijkheden. Het resultaat van de taatsdeuren, de glazen vloerplaten en de balustrade is prachtig geworden! Onze hal is een echte blikvanger in het huis waar we heel trots op zijn en veel complimenten over krijgen. Het maakt ons huis helemaal af.

Brian & Simone

Glazen wand

 

Stalen taatsdeuren

 

Meer weten over de mogelijkheden van stalen deuren in jouw interieur?

 

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt
Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.
Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Deze website is gerealiseerd door: