Project: Waterland

Een van de wensen voor ons nieuw te bouwen huis waren stalen taatsdeuren van de hal naar de keuken. Na zoeken op internet en wat rondvragen zijn we in contact gekomen met Coen van Pjokke Dutch Design. We hebben een afspraak gehad bij de woonwinkel van Smellink Classics waar we voorbeelden konden bekijken van stalen deuren. Het was een heel prettig gesprek waarbij er werd geluisterd naar onze wensen en ideeën. Coen begreep precies wat wij voor ogen hadden en welke stijl we wilden doorvoeren in ons huis.

Andere wensen van ons waren een twee verdiepingen hoge glazen balustrade langs een betonnen trap en beloopbare glazen platen in de woonkamer vloer voor de schuifpui. Zodat er licht van buiten via het glas in onze kelder te kunnen laten schijnen. Ook hierin heeft Pjokke Dutch Design meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Daar waar andere bedrijven beperkingen zagen in het plaatsen van het glas en zelfs geen aanbieding wilde maken, durfde Pjokke Dutch Design deze uitdaging aan te gaan met een schitterend eindresultaat.

We zijn erg tevreden met het werk wat Pjokke Dutch Design heeft geleverd. Het werk is vakkundig, zorgvuldig, opmaat gemaakt en er wordt goed meegedacht in mogelijkheden. Het resultaat van de taatsdeuren, de glazen vloerplaten en de balustrade is prachtig geworden! Onze hal is een echte blikvanger in het huis waar we heel trots op zijn en veel complimenten over krijgen. Het maakt ons huis helemaal af.

Brian & Simone

Glazen wand

 

Stalen taatsdeuren

 

Meer weten over de mogelijkheden van stalen deuren in jouw interieur?

 

Deze website is gerealiseerd door: