fbpx

Project: Waterland

Een van de wensen voor ons nieuw te bouwen huis waren stalen taatsdeuren van de hal naar de keuken. Na zoeken op internet en wat rondvragen zijn we in contact gekomen met Coen van Pjokke Dutch Design. We hebben een afspraak gehad bij de woonwinkel van Smellink Classics waar we voorbeelden konden bekijken van stalen deuren. Het was een heel prettig gesprek waarbij er werd geluisterd naar onze wensen en ideeën. Coen begreep precies wat wij voor ogen hadden en welke stijl we wilden doorvoeren in ons huis.

Andere wensen van ons waren een twee verdiepingen hoge glazen balustrade langs een betonnen trap en beloopbare glazen platen in de woonkamer vloer voor de schuifpui. Zodat er licht van buiten via het glas in onze kelder te kunnen laten schijnen. Ook hierin heeft Pjokke Dutch Design meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Daar waar andere bedrijven beperkingen zagen in het plaatsen van het glas en zelfs geen aanbieding wilde maken, durfde Pjokke Dutch Design deze uitdaging aan te gaan met een schitterend eindresultaat.

We zijn erg tevreden met het werk wat Pjokke Dutch Design heeft geleverd. Het werk is vakkundig, zorgvuldig, opmaat gemaakt en er wordt goed meegedacht in mogelijkheden. Het resultaat van de taatsdeuren, de glazen vloerplaten en de balustrade is prachtig geworden! Onze hal is een echte blikvanger in het huis waar we heel trots op zijn en veel complimenten over krijgen. Het maakt ons huis helemaal af.

Brian & Simone

Glazen wand

 

Stalen taatsdeuren

 

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.