fbpx

Project: Wijnkast met hout en stalen taatsdeuren

Deze prachtige wijnkast (of klimaatkast) is gemaakt met zwart stalen taatsdeuren. Het binnenwerk is van hout. Een prachtige eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design.

Deze wijnkast is op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design

Het proces van het maken van prachtige producten voor thuis of op kantoor nemen we serieus. We zullen altijd goed kijken naar de kwaliteit van materialen, functionaliteit en design die samenkomen in ons eindproduct. Bij deze op maat gemaakte wijnkast hebben we een prachtig maar ook functioneel ontwerp weten te realiseren.

Deze prachtig vormgegeven wijnkast is ontworpen met zwarte stalen taatsdeuren. Het interieur van de prachtig bewerkte kast is gemaakt van hout, waardoor het een perfecte eyecatcher is voor wijnliefhebbers en verzamelaars.

Bij onze producten draait alles om design en kwaliteit. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen zoals in dit geval hout en staal om onze ontwerpen te realiseren. Wij bieden op maat gemaakte deuren, trappen, kozijnen en dus ook wijnkasten die individueel zijn afgestemd op uw behoefte.

Al onze producten worden met de hand gemaakt door bekwame vakmensen

Ons vakmanschap staat garant voor de hoogste kwaliteit. Hout en staal is de perfecte combinatie waarmee wij onze producten kunnen maken. Hout zorgt voor een prettige uitstraling, terwijl staal erg sterk is en zich dus leent voor een minimalistische vormgeving met een industriële look.

De werking van een wijnkast of een klimaatkast

In de stalen omgeving bevinden zich rekken voor uiteenlopende soorten wijn. Tevens zijn er meerdere klimaatkasten in het geheel verwerkt. De binnenkant van een klimaatkast bevat een reeks planken waar wijnflessen op de geschikte temperatuur kunnen worden opgeborgen.

Wijnkast met taatsdeuren

De gebruikte taatsdeuren kunnen gemakkelijk worden geopend en weer worden gesloten. Een taatsdeur scharniert aan de onder en bovenzijde. Een taatsdeur zal indien geheel geopend in deze stand blijven staan maar kan gemakkelijk weer gesloten worden.

Meer weten over de mogelijkheden van stalen deuren in jouw interieur?

Deze website is gerealiseerd door: