fbpx

Ruimtes: Stalen deuren
Van woonkamer tot badkamer en van keuken tot tuinhuis

Stalen binnendeuren zijn toepasbaar in elke binnenruimte en stalen buitendeuren in de buitengevel van elke thermisch geïsoleerde ruimte. Tussen de woonkamer en de keuken vormen ze een stijlvolle blikvanger en creëren ze een transparante scheiding waardoor beide ruimtes met elkaar in contact blijven. Ook de hal, de badkamer, het kantoor en het tuinhuis houd je lekker open en licht met stalen deuren dankzij het grote glasoppervlak.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Woonkamer

Je ziet ze steeds vaker: stalen deuren in de woonkamer. Het grote voordeel? Dankzij de grote glaspartijen haal je lekker veel daglicht in huis, terwijl je ruimte toch mooi af kan scheiden. Bijvoorbeeld van de woonkeuken. En dan ziet zo’n stalen deur er ook nog eens heel stoer en industrieel uit. Een krachtig statement voor je interieur, dat perfect te integreren is in elke woonstijl, of je nu kiest voor Scandinavisch, Industrieel, basic, Japandi, vintage, landelijk of modern.

Stalen deuren in de woonkamer

Keuken

Wil je graag een stijlvolle scheiding tussen de woonkamer en de keuken creëren en tegelijkertijd het ruimtelijke gevoel van je woning bewaren? Dan zijn stalen binnendeuren de beste keus. Dankzij een slank profiel en het vele glas in de deuren blijven de ruimtes zoveel mogelijk met elkaar in verbinding en houd je contact met alles om je heen. Bijvoorbeeld als je aan het koken bent terwijl de kinderen in de woonkamer spelen. Met een robuuster profiel maak je het net een tikje stoerder.

Stalen deuren in de keuken
https://www.pjokke.com/contact/

Kantoor

Een modern bedrijfspand of jouw thuiskantoor vraagt om stalen deuren! Ze geven je kantoor een zakelijke, luxe uitstraling die professioneel overkomt en zorgen voor de nodige transparantie. Bijkomend voordeel is de geweldige lichtinval die overal op de werkvloer optimaal is. Niet alleen een lust voor het oog dus; met stalen deuren verbeter je ook de werkomstandigheden. Alleen maar meer werkplezier dus!

Stalen deuren in het kantoor
Home-slider2

Badkamer

Een groot voordeel van staal is dat het heel goed toe te passen is in vochtige ruimtes; helemaal met een waterbestendige coating. Een douchedeur of een douchewand die bestaat uit een fijn stalen frame met veel glas geeft je badkamer bovendien een moderne industriële look en laat ook de wat kleinere badkamer lekker ruim ogen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een wat stoerder frame of schuifdeuren in plaats van een openslaande douchedeur.

Stalen deuren in de badkamer
Home-slider2

Entree en hal

Buitendeuren van staal geven de entree tot je woning een gezicht. Door het vele glas betrekken ze de tuin bovendien heel mooi bij je woonkamer. Zo haal je buiten naar binnen en andersom. Doordat de deuren speciaal voor jou op maat gemaakt worden, passen ze perfect in jouw woning en dankzij hoogwaardige sloten in de buitendeuren voel je je extra veilig in huis. Combineer de buitendeuren met stalen deuren in de hal voor een stijlvol geheel.

Home-slider2

Ook voor balkon en tuinhuis

Heb je al eens gedacht aan een stalen balkondeur? Helemaal geen gek idee natuurlijk, want niet alleen op de begane grond, ook op andere woonlagen zijn stalen profielen in de buitengevel aan te brengen. Of in het verwarmde buitenverblijf in je tuin. Wij maken elke stalen buitendeur voor je op maat. Staal heeft die unieke eigentijdse look waar je naar op zoek bent, het is onderhoudsarm, oersterk, smal te verwerken én houdt de warmte perfect binnen.

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.