fbpx

Design stalen buitendeuren
Stijlvolle op maat gemaakte buitendeuren

Ben je op zoek naar iets speciaals voor je woning? Met een stalen buitendeur weet je zeker dat de gevel van je woning een unieke uitstraling krijgt. Dankzij de grote raamvlakken haal je bovendien lekker veel licht in huis en betrek je de tuin optimaal bij je woonkamer.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Stalen buitendeuren
voor jou op maat gemaakt

Naar welk type deur, welke profielkleur of welk glasvorm je voorkeur ook uitgaat, we denken graag met je mee en leveren echt maatwerk. De ene deur is de andere niet, daarom maken we alle stalen deuren helemaal zelf in ons eigen lasatelier.

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk. We helpen je graag met het maken van de keuze voor de deur die het beste past bij jouw woning.

Thermisch geïsoleerde profielen
Hoge isolerende werking

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze. De koudebrug tussen binnen en buiten is geïsoleerd en daarmee helemaal opgeheven. Hierdoor heb je geen last van kou die je woning binnenkomt en ook niet van condens die aan de binnenkant op de ramen staat.

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Niets zo sterk als staal
Stoere industriële uitstraling

Staal heeft niet alleen een stoere industriële uitstraling, die helemaal past bij een moderne architectuur, staal gaat een leven lang mee en is sterker dan welk materiaal ook! Hierdoor zijn veel smallere profielen te realiseren. Het oog wil tenslotte ook wat en laat een pui met stalen profielen nu een stuk ranker ogen dan een pui waarbij hout, kunststof of aluminium is toegepast!

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Diverse soorten buitendeuren
Een stalen voordeur, Openslaande tuindeuren of scharnierdeuren?

Voor de buitengevel heb je de keuze uit openslaande tuindeuren of scharnierdeuren en voor voordeuren die gebaseerd zijn op een taatssysteem. Onze scharnierdeuren zijn voorzien van inbraakveilige drie- of vijfpunts sloten en voortreffelijk isolerend HR++-glas. Het hele systeem sluit bovendien perfect aan op je stalen kozijn dankzij het gebruik van hoogwaardige afdichtingsrubbers.

Stalen voordeur

Op maat gemaakt

Een stalen voordeur heeft een erg ranke uitstraling. doordat staal een erg sterk product is ten opzichte van bijvoorbeeld aluminium of hout is het mogelijk om een veel minimalistischer ontwerp te realiseren.

Openslaande tuindeuren van staal

Op maat gemaakt

Openslaande stalen tuindeuren geven veel wooncomfort en een prachtige uitstraling. Door de ranke profielen zijn deze tuindeuren ideaal voor het upgraden van historische panden of als juist in een minimalistisch ontwerp.

Home-slider2

Buitendeur scharnier

Op maat gemaakt

Een scharnier deur als buitendeur is de klassieke oplossing. Het misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan. Bij al onze buitendeuren maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Home-slider2

Zwart, Antraciet of andere kleur deur op maat
Met de hand gemaakt

Bij Pjokke Dutch Design maken we onze stalen deuren volledig op maat. Met de hand en helemaal naar jouw wens. Enkele of dubbele deuren, de keuze is aan jou. En wil je geen zwarte of antraciete deur(en)? Geen probleem. Elke gewenste kleur is mogelijk en we kunnen het stalen frame met een coating zowel een metallic, als een structuur look geven. Bovendien bepaal je zelf de indeling van de ruiten. Zo heb je een unieke deur, die perfect in jouw interieur past.

Pjokke Dutch Design maakt met alle plezier voor jou een unieke stalen binnen of buitendeur, helemaal op maat. Vertel ons je wensen. We horen graag wat je voor ogen hebt en doen er alles aan om jou een bijzondere blikvanger in je woning of kantoor te bezorgen. Kom snel langs of neem contact met ons op. Tot gauw!

Wij vertrouwen op FritsJurgens

Een stalen taatsdeur is meer dan een deur alleen. Met dit type deuren voeg je een waardevol element toe aan elk interieur. Het zijn stijlvolle eyecatchers met design-allure die uiteraard vragen om een gedegen montage. Op die manier worden de optimale functionaliteit en lange levensduur ten slotte het beste gewaarborgd. Dat is precies waarom we bij de vervaardiging van onze stalen deuren op maat vertrouwen op de hoogwaardige scharnieren van FritsJurgens.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.