fbpx

Stalen deuren voor jouw woning in Enschede

 • Op een moeilijke plaats wilden wij dolgraag taatsdeuren: onder een toog. Pjokke Dutch Design gaat niets uit de weg en dacht mee met ons concept-idee, wat leidde tot prachtige op maat gemaakte, solide van boven gebogen taatsdeuren. Uniek stukje maatwerk. Coen Groeneveld en medewerkers hebben de belofte meer dan ook waargemaakt. We zijn super tevreden. Pjokke Dutch Design maakt onmogelijkheden mogelijk!

  thumb Jacqueline Berghuis
  14 april 2022
 • Afgelopen week zijn de taatsdeuren geplaatst in ons huis. Het is fantastisch geworden. Wat een upgrade van het huis en de verwarming is er ook blij mee. Samenwerken met Coen is prettig en hij is een echte vakman.

  thumb Sil Brasz
  3 oktober 2022
 • Wij hebben nog nooit zo plezierig zaken mogen doen, dan met Coen, van Pjokke Dutch Design. Naast een goed advies hebben wij ontzettend veel lol samen gehad. Wij hebben twee super gave en prachtige taatsdeuren mogen ontvangen. En zeer waarschijnlijk zullen de volgende twee deuren volgen. Echt een aanwinst in onze woning. De deuren zijn zeer fraai en goed afgewerkt. De Frits Jurgens scharnieren, is geen woord te veel gezegd. Een genot om je deuren te openen. De combinatie stalen deuren en scharnieren is echt meesterwerk. Wij kunnen niet anders zeggen dat Pjokke Dutch Design zeer goed werk heeft afgeleverd. Wij zijn Super Super Super te vreden 👍🏼👍🏼👍🏼 Bedankt Coen 🥂

  thumb Robert Marshall
  28 februari 2023
 • We hebben een geweldige deur, deze is optimaal geïnstalleerd en ziet er prachtig uit. Van het eerste contact tot de implementatie door de baas en zijn medewerkers, we kregen goed advies en werden gewoon heel goed verzorgd. Heel erg bedankt!

  thumb Theo aus TE
  9 maart 2020
 • Vakmanschap! Mooie deuren en keuze uit luxe kleuren. Erg tevredsn over het resultaat

  thumb Jeroen Heerink
  19 december 2022

Stalen deuren op maat in Enschede
Hoge kwaliteit op maat gemaakte design deuren

Met een werkplaats en een showroom in Oldenzaal komen we uiteraard regelmatig in Enschede. We werken hier regelmatig aan projecten in diverse woningen en villa’s. Zo zijn we regelmatig actief op wijken zoals ’t Vaneker, de Laares, Park Broekheurne en Boddenkamp. Maar ook voor de inrichting van monumentale panden zijn we steeds vaker in Enschede te vinden.

Wij begrijpen dat je iets bijzonders zoekt voor je woning; een designdeur op maat die je interieur verrijkt. En dat kunnen wij leveren omdat geen enkele deur hetzelfde is en we iedere deur helemaal zelf maken in ons las atelier.

Afgezien van het maatwerk dat wij leveren, heb je bij ons de keuze uit drie soorten deuren als basis: taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren. Zie het als een schilder die zijn canvas kiest. Want het maakt nogal een verschil of je een deur wil die beide kanten op open gaat of maar naar één kant. Of wil je liever een schuifdeur? Uiteraard hoef je dat niet meteen te weten, we helpen je graag met het maken van de keuze voor de deur die het beste past bij jouw woning.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Project: Badhuis

Project: Badhuis

Project:Badhuis Een prachtig project waarbij we staal toepassen in de badkamer. Door gebruik te maken van industriële stalen deuren en een stalen douchewand is er een stijlvolle badkamer gecreëerd.   Bekijk onze gerealiseerde projectenLaat je inspireren...

Lees meer
Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met hout en stalen taatsdeuren Deze prachtige wijnkast (of klimaatkast) is gemaakt met zwart stalen taatsdeuren. Het binnenwerk is van hout. Een prachtige eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design. Deze wijnkast is...

Lees meer
Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.comSocial Media:FacebookPinterestBekijk ook onze:Algemene voorwaarden PrivacyverklaringDeze website is gerealiseerd door:

Lees meer
Project: Bos

Project: Bos

Project: Bos Een prachtig en stijlvol project waar we op diverse plaatsen in de woning gebruik hebben gemaakt van  taatsdeuren en schuifdeuren. Bekijk onze gerealiseerde projectenLaat je inspireren Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.com Maak een showroom afspraak...

Lees meer
Project: Beltmolen

Project: Beltmolen

Project: Beltmolen Hier volgen enkele impressies van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Een prachtig huis voorzien van moderne, industriële stalen schuif- en taatsdeuren.       Contact: (+31) 06 54342405 info@pjokke.com Social Media:...

Lees meer
Project: Monument

Project: Monument

Project: Monument De eerste kennismaking met Pjokke beloofde direct al veel goeds. De manier waarop Coen ons adviseerde hebben wij als zeer prettig ervaren. In onze oude verbouwde boerderij waar geen muur of vloer recht was, heeft hij met uiterste precisie en veel...

Lees meer

Stalen taatsdeuren

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Stalen schuifdeur

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieker woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht.

En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Stalen scharnierdeur

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

 

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Bezoek onze showroom
Snel bereikbaar vanuit Enschede

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom in Oldenzaal. Op een steenworp afstand van Enschede. Maak een afspraak dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Bouwstijlen in Enschede
Vanuit historisch perspectief

De bloeiperiodes in Enschede hebben inderdaad een aanzienlijke invloed gehad op de huizenbouw en architectonische stijlen in de stad. Laten we eens kijken naar de belangrijkste periodes die je noemde en hun impact:

Industriële Revolutie (18e en 19e eeuw): Tijdens de Industriële Revolutie bloeide Enschede op dankzij de opkomst van de textielindustrie. De stad werd het kloppende hart van textielproductie en dit leidde tot de constructie van indrukwekkende textielvilla’s, weelderige herenhuizen van textielmagnaten. Deze villa’s getuigden van de welvaart die de industrie met zich meebracht. Daarnaast ontstonden eenvoudige arbeiderswoningen, zoals smalle bakstenen rijtjeshuizen. Bovendien waren er ook enkele grote textielfabrieken die het stadsbeeld domineerden.

Enschedese Stadsbrand (1862): De stadsbrand van 1862 was een verwoestende gebeurtenis die Enschede transformeerde. De wederopbouw na deze catastrofe bracht een eclectische mix van architectonische stijlen met zich mee, waaronder neogotiek, neoclassicisme en jugendstil. Voorbeelden van deze stijlen zijn te vinden in gebouwen zoals de St. Jacobuskerk en het Rijksmuseum Twenthe.

Teloorgang van de Textielindustrie: In de 20e eeuw werd Enschede geconfronteerd met de neergang van de textielindustrie, wat leidde tot verlaten fabrieken en industriële panden. Deze transformatie zorgde voor herontwikkeling en herbestemming van veel van deze industriële complexen. Bijvoorbeeld, het “Janninkscomplex” onderging herbestemming en vond een nieuwe rol in de stad.

Vuurwerkramp (2000): Het jaar 2000 bracht de vuurwerkramp die grote delen van Enschede vernietigde. Dit tragische evenement leidde tot een grootschalige wederopbouw, vooral in de wijk Roombeek. Roombeek onderging een complete herontwikkeling en kreeg een modern aanzicht, met innovatieve architectuur en stadsplanning als kenmerk. Dit was een bewijs van de veerkracht en wederopbouwgeest van de stad.

Herontdekking van de Binnenstad: Recenter heeft Enschede zich gericht op de herontdekking van de binnenstad, met wijken zoals Laares, Roombeek en Boddenkamp die in de schijnwerpers staan. Moderne architectuur en stedelijke vernieuwing hebben bijgedragen aan de heropleving van deze gebieden, en de stad streeft ernaar haar identiteit opnieuw te definiëren in de 21e eeuw, met behoud van de historische wortels en de recente geschiedenis van veerkracht en vernieuwing.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

Met showrooms in Oldenzaal en Zwolle zijn wij vanuit heel Midden en Oost Nederland goed te bereiken. Wij werken graag voor klanten in heel Nederland. Onze projecten zie je vaak terug in nabijgelegen steden en dorpen zoals Apeldoorn, Almelo, Dronten, Enschede, Hengelo, Kampen, Losser, Meppel, Nijverdal, Oldenzaal en Zwolle.

Deze website is gerealiseerd door: