fbpx

Stalen deuren op kantoor

Stalen deuren op kantoor
Zakelijk en stijlvol ruimte creëren

Stalen deuren in het kantoor zijn een krachtige manier om een statement te maken. Ze bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een flexibele manier om ruimtes in te delen. Door het gebruik van stalen deuren creëer je een transparante scheiding tussen verschillende delen van het kantoor, waardoor je een gevoel van openheid behoudt terwijl je toch privacy hebt. Dankzij het overvloedige glas blijft de ruimte bovendien heerlijk licht en ruimtelijk. Bij ons worden stalen deuren op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de stijl en indeling van jouw kantoorinterieur. Laat ons jouw kantoor transformeren met stijlvolle en functionele stalen deuren op maat!

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Alle types op een rij

Stalen deuren in het kantoor zijn verkrijgbaar in diverse types, elk met hun eigen unieke kenmerken. De stalen taatsdeur biedt bijvoorbeeld een soepele draaibeweging om zijn eigen as en kan naar beide zijden worden geopend. Voor een minimalistische uitstraling is er de stalen schuifdeur, die weinig ruimte inneemt en voorzien is van een geruisloos softclose systeem voor optimaal gebruiksgemak. Daarnaast hebben we de stalen scharnierdeur, een tijdloze klassieker die elegant opent naar één zijde en kan worden afgewerkt met verfijnde scharnieren of een stoer industrieel ontwerp met zichtbare scharnieren. De keuze is aan jou om jouw kantoor te voorzien van stijlvolle en functionele stalen deuren die perfect aansluiten bij jouw behoeften en voorkeuren.

Voor jou op maat gemaakt

Stalen deuren in het kantoor zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, elk met unieke eigenschappen. De stalen taatsdeur draait soepel om zijn eigen as en opent naar beide zijden, terwijl de stalen schuifdeur een minimalistische uitstraling heeft en weinig ruimte inneemt. Voorzien van een softclose systeem, zorgt deze deur voor geruisloos gebruiksgemak. Daarnaast biedt de stalen scharnierdeur een klassiek ontwerp, elegant openend naar één zijde. Met de mogelijkheid om te kiezen voor verfijnde scharnieren of een stoere industriële look, kun je de stalen deuren aanpassen aan de stijl van jouw kantoorruimte. Laat ons jou helpen bij het creëren van een stijlvolle en functionele kantooromgeving met onze op maat gemaakte stalen deuren!

Waarom stalen deuren?

Natuurlijk staan stalen deuren heel mooi in je kantoor! Daarnaast biedt staal heel wat voordelen ten opzichte van andere materialen zoals hout en aluminium. Zo houden ze de warmte tegen en vergen binnendeuren van staal amper onderhoud. Je kunt dus volstaan met het af en toe afnemen met een stofdoek. Verder doet staal het geweldig in elke stijl en zijn er tal van toepassingen mogelijk. En dit soort deuren is gemakkelijk te combineren met glas, waardoor ze veel licht doorlaten. Met zoveel pluspunten is de keuze ongetwijfeld snel gemaakt!

Diverse kleuren stalen deuren

Heb je al een kleur in gedachten voor de nieuwe stalen deuren in jouw kantoor? Zwart, antraciet, brons, messing of wit? Wist je dan ook al dat we de we de stalen profielen van deze deuren in elke gewenste RAL-kleur voor je kunnen poedercoaten? Je hebt dus legio mogelijkheden wat kleuren betreft. Eerst wordt het profiel in epoxy gezet, vervolgens verzinkt en daarna in de kleur van jouw keuze gelakt. Dit is een nauwkeurig proces, waar we veel aandacht aan besteden in onze eigen werkplaats.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

De toepassing van glas

Glas kent voor ons geen geheimen! In stalen kantoordeuren plaatsen we glas in elke gewenste verdeling. Zo kun je kiezen voor een dambord met negen afzonderlijke ruitjes of één grote ruit waarop heel slim profielen worden aangebracht. Op zoek naar een authentieke look? We maken het voor je met “Wiener Sprossen”, terwijl de hoge mate van warmte-isolatie gewoon gewaarborgd blijft. Een heel verschil met vroeger, toen er via stalen profielen in industriële gebouwen juist veel warmte verloren ging.

Stijlvolle smaakmakers

Associeer jij stalen deuren automatisch met een industriële stijl? Niet zo gek vinden wij. Al doet dit soort deuren het juist verrassend goed in élk interieur. Of je nu gaat voor Scandinavisch, basic, japandi, vintage, landelijk of modern, met stalen deuren in de kantoor creëer je een unieke sfeer in huis. Tegelijkertijd blenden dit soort stalen binnendeuren, die speciaal voor jouw woonkamer op maat gemaakt worden, perfect in hun omgeving. Het toppunt van stijl dus!

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Stalen deuren: stijlvolle transformatie in elke kamer
Van vergaderruimte tot entree, een unieke touch

Verken de veelzijdigheid van stalen deuren en op maat gemaakte producten, die een cruciale rol spelen bij het vormgeven van diverse ruimtes in jouw kantoor of bedrijfspand. In de hal bieden stalen deuren een elegante begroeting, terwijl op maat gemaakte oplossingen voor de entree, kantoor, kantine en showroom zowel functioneel als inspirerend zijn. Voor elke ruimte bieden stalen deuren en op maat gemaakte producten een verfijnde harmonie tussen stijl en functionaliteit. Laat ons je helpen bij het creëren van jouw ideale werkruimte met onze hoogwaardige stalen oplossingen.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.