fbpx

Stalen deuren in de keuken
Leer alles over onze deuren en andere creatieve oplossingen

Wij nodigen je uit om de keuken te transformeren met onze stalen deuren, waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Ontdek niet alleen de perfecte scheiding tussen keuken en woonkamer, maar ook andere creatieve staalspecials, zoals onze prachtige op maat gemaakte wijnkast.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Stalen deuren in de keuken
Een stijlvolle harmonie

Wil je een stijlvolle scheiding tussen keuken en woonkamer creëren, met behoud van een ruimtelijk gevoel? Onze stalen binnendeuren bieden de ideale oplossing. Het slanke profiel en het overvloedige glaswerk verbinden de ruimtes en laten je genieten van de gezelligheid terwijl je in de keuken bezig bent. Kies voor een subtiel profiel voor een tijdloze uitstraling, of geef het een robuuster karakter voor een stoere touch.

Ontdek ons
Creatieve maatwerk

Bij Pjokke gaan we verder dan alleen deuren. Ontdek onze creatieve specials, waaronder unieke staalcreaties zoals de prachtige wijnkast. Deze wijnkast, gemaakt met zwart stalen taatsdeuren en een houten interieur, is een eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design, biedt deze kast niet alleen een functionele opslagruimte maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je interieur.

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Maatwerk voor jouw stijl
Unieke stalen deuren in jouw keuken

Bij Pjokke begrijpen we dat elke keuken uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen, zodat jouw stalen deuren perfect aansluiten bij de stijl en indeling van je keuken. Of je nu kiest voor een slank profiel met veel glas of een robuuster ontwerp, wij staan garant voor vakmanschap en oog voor detail.

Ontdek de perfecte synergie tussen stijl en functionaliteit met stalen deuren in je keuken. Pjokke staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken, met de belofte van verfijnde schoonheid en ruimtelijkheid in elke hoek van je huis.

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren

Stalen buitendeur

Op maat gemaakt

In principe heb je bij ons de keuze uit drie soorten stalen buitendeuren: openslaande deuren, scharnierdeuren en taatsvoordeuren. Van daaruit kleuren we het plaatje samen in. Als een schilder kiezen we ons canvas; we beginnen bij de basis en werken deze uit tot een prachtig kunstwerk

Voor onze buitendeuren, vaste uitzetramen en draai-kiepramen maken we gebruik van thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze profielen zijn verzinkt en tweelaags gecoat in een kleur naar keuze.

Meer over stalen buitendeuren

Stapel stijl op functie:
Stalen deuren en specials voor jouw keuken

 Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van stalen deuren in je keuken bij Pjokke Dutch Design. Onze stijlvolle en functionele oplossingen creëren een harmonieuze balans tussen ruimtes, terwijl onze creatieve staalspecials, waaronder de unieke wijnkast, een vleugje elegantie toevoegen aan jouw interieur. Bij Pjokke streven we naar maatwerk dat jouw visie tot leven brengt, en we denken graag mee over andere creatieve staaloplossingen.

Wil je deze unieke staalcreaties zelf ervaren? Bezoek onze showrooms in Oldenzaal of Zwolle en laat je inspireren door de verfijnde details en hoogwaardige materialen. Of vraag vandaag nog een offerte aan om jouw droomproject te starten. Laat Pjokke Dutch Design jouw interieur naar nieuwe hoogten tillen, waar stijl en functionaliteit samenkomen.

 

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Stalen deuren: stijlvolle transformatie in elke kamer
Van woonkamer tot tuinhuis, een unieke touch

Ontdek de veelzijdigheid van stalen deuren en maatwerk producten, die een essentiële rol spelen in het vormgeven van diverse ruimtes in jouw woning. In de woonkamer creëren stalen deuren een naadloze overgang tussen gezelligheid en privacy, terwijl op maat gemaakte elementen in de badkamer een persoonlijk en luxe karakter toevoegen. De keuken wordt getransformeerd met stijlvolle afscheidingen die het ruimtelijk gevoel behouden. In de hal bieden stalen deuren een elegante begroeting, terwijl op maat gemaakte kantooroplossingen zowel functioneel als inspirerend zijn. Open je wereld naar buiten op het balkon met stalen openslaande deuren, en geef het tuinhuis een uniek tintje met aangepaste ontwerpen. Voor elke ruimte bieden stalen deuren en maatwerk producten een verfijnde harmonie tussen stijl en functionaliteit.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.