fbpx

Stalen deuren voor jouw woning in Overijssel

Stalen deuren uit Overijssel
Hoge kwaliteit op maat gemaakte design deuren

Vanuit Oldenzaal gelegen in het oosten van Overijssel zijn wij dagelijks bezig met het  ontwerpen en op maat maken van stalen deuren. Onze design deuren verrijken ieder interieur.

Afgezien van het maatwerk dat wij leveren, heb je bij ons de keuze uit drie soorten deuren als basis: taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren. Zie het als een schilder die zijn canvas kiest. Want het maakt nogal een verschil of je een deur wil die beide kanten op open gaat of maar naar één kant. Of wil je liever een schuifdeur? Uiteraard hoef je dat niet meteen te weten, we helpen je graag met het maken van de keuze voor de deur die het beste past bij jouw woning.

Stalen taatsdeuren

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen.

Meer over stalen taatsdeuren

Stalen schuifdeur

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte.

Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Stalen scharnierdeur

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Bezoek onze showroom
Snel bereikbaar vanuit heel Overijssel

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom in Oldenzaal. Gelegen vlakbij de A1 zijn wij vanuit geheel Overijssel snel te bereiken. Maak een afspraak dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

Deze website is gerealiseerd door: