Architect, interieurdesigner of aannemer?

 

 

Architect, interieurdesigner of aannemer?

De stalen binnendeuren van Pjokke zijn een unieke toevoeging aan jouw project. De mate van perfectie tot in de fijnste details is erg belangrijk voor ons. Noem het onze wil om te winnen. Wij streven naar het hoogst haalbare resultaat en dat is in onze ogen een prachtige stalen schuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur waar bloed, zweet en tranen en vooral vakmanschap in zit.

1yeT2*O$*(#cOi(B5ROvjc9b
Nu deuren niet alleen meer functioneel hoeven te zijn en ze een ruimte echt af kunnen maken is het vooral van belang dat ze iets uitstralen. Met de stalen deuren van Pjokke onderscheidt je je van alle aanbieders op de markt.
1yeT2*O$*(#cOi(B5ROvjc9b

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Project: Badhuis

Project: Badhuis

Project: Badhuis Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.comSocial Media:FacebookPinterestBekijk ook onze:Algemene voorwaarden PrivacyverklaringDeze website is gerealiseerd door:

Lees meer
Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.comSocial Media:FacebookPinterestBekijk ook onze:Algemene voorwaarden PrivacyverklaringDeze website is gerealiseerd door:

Lees meer
Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.comSocial Media:FacebookPinterestBekijk ook onze:Algemene voorwaarden PrivacyverklaringDeze website is gerealiseerd door:

Lees meer
Project: Bos

Project: Bos

Project: Bos Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.comSocial Media:FacebookPinterestBekijk ook onze:Algemene voorwaarden PrivacyverklaringDeze website is gerealiseerd door:

Lees meer
Project: Beltmolen

Project: Beltmolen

Project: Beltmolen Hier volgen enkele impressies van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Een prachtig huis voorzien van moderne, industriële stalen schuif- en taatsdeuren.       Contact: (+31) 06 54342405 info@pjokke.com Social Media:...

Lees meer
Project: Monument

Project: Monument

Project: Monument De eerste kennismaking met Pjokke beloofde direct al veel goeds. De manier waarop Coen ons adviseerde hebben wij als zeer prettig ervaren. In onze oude verbouwde boerderij waar geen muur of vloer recht was, heeft hij met uiterste precisie en veel...

Lees meer

Hoe het werkt

Pjokke levert stalen interieurdeuren van wereldklasse, in elke gewenste maatvoering. Stuk voor stuk kunstige creaties, in binnen- en buitenland.

Zodra de wensen en maten bij ons bekend zijn, maken wij de stalen deuren op maat. Al onze stalen deuren worden vervaardigd in ons atelier in Oldenzaal. Met twee personen komen we de deuren monteren. Als we klaar zijn, zijn de deuren gebruiksklaar. Zelfs het glas krijgt nog een poetsbeurt voor we weggaan.

Partners in projecten

PJOKKE werkt graag samen met professionals om prachtige projecten te realiseren. Verkoop of monteert je vaak stalen binnendeuren? Dan zouden wij graag op vaste basis met je samenwerken. Neem contact op om de prijsafspraken en voorwaarden te bespreken.

Geïnteresseerd! Neem dan contact op via het contactformulier.

* verplichte velden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoek ons

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjokke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Deze website is gerealiseerd door: