fbpx

Architect, interieurdesigner of aannemer?

 

 

Architect, interieurdesigner of aannemer?

De stalen binnendeuren van Pjokke zijn een unieke toevoeging aan jouw project. De mate van perfectie tot in de fijnste details is erg belangrijk voor ons. Noem het onze wil om te winnen. Wij streven naar het hoogst haalbare resultaat en dat is in onze ogen een prachtige stalen schuifdeur, taatsdeur of scharnierdeur waar bloed, zweet en tranen en vooral vakmanschap in zit.

1yeT2*O$*(#cOi(B5ROvjc9b
Nu deuren niet alleen meer functioneel hoeven te zijn en ze een ruimte echt af kunnen maken is het vooral van belang dat ze iets uitstralen. Met de stalen deuren van Pjokke onderscheidt je je van alle aanbieders op de markt.
1yeT2*O$*(#cOi(B5ROvjc9b

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Project: Badhuis

Project: Badhuis

Project:Badhuis Een prachtig project waarbij we staal toepassen in de badkamer. Door gebruik te maken van industriële stalen deuren en een stalen douchewand is er een stijlvolle badkamer gecreëerd.   Bekijk onze gerealiseerde projectenLaat je inspireren...

Lees meer
Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met hout en stalen taatsdeuren Deze prachtige wijnkast (of klimaatkast) is gemaakt met zwart stalen taatsdeuren. Het binnenwerk is van hout. Een prachtige eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design. Deze wijnkast is...

Lees meer
Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.comSocial Media:FacebookPinterestBekijk ook onze:Algemene voorwaarden PrivacyverklaringDeze website is gerealiseerd door:

Lees meer
Project: Bos

Project: Bos

Project: Bos Een prachtig en stijlvol project waar we op diverse plaatsen in de woning gebruik hebben gemaakt van  taatsdeuren en schuifdeuren. Bekijk onze gerealiseerde projectenLaat je inspireren Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.com Maak een showroom afspraak...

Lees meer
Project: Beltmolen

Project: Beltmolen

Project: Beltmolen Hier volgen enkele impressies van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Een prachtig huis voorzien van moderne, industriële stalen schuif- en taatsdeuren.       Contact: (+31) 06 54342405 info@pjokke.com Social Media:...

Lees meer
Project: Monument

Project: Monument

Project: Monument De eerste kennismaking met Pjokke beloofde direct al veel goeds. De manier waarop Coen ons adviseerde hebben wij als zeer prettig ervaren. In onze oude verbouwde boerderij waar geen muur of vloer recht was, heeft hij met uiterste precisie en veel...

Lees meer

Hoe het werkt

Pjokke levert stalen interieurdeuren van wereldklasse, in elke gewenste maatvoering. Stuk voor stuk kunstige creaties, in binnen- en buitenland.

Zodra de wensen en maten bij ons bekend zijn, maken wij de stalen deuren op maat. Al onze stalen deuren worden vervaardigd in ons atelier in Oldenzaal. Met twee personen komen we de deuren monteren. Als we klaar zijn, zijn de deuren gebruiksklaar. Zelfs het glas krijgt nog een poetsbeurt voor we weggaan.

Partners in projecten

PJOKKE werkt graag samen met professionals om prachtige projecten te realiseren. Verkoop of monteert je vaak stalen binnendeuren? Dan zouden wij graag op vaste basis met je samenwerken. Neem contact op om de prijsafspraken en voorwaarden te bespreken.

Geïnteresseerd! Neem dan contact op via het contactformulier.

* verplichte velden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoek ons

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Deze website is gerealiseerd door: