fbpx

Stalen scharnierdeuren

Een stalen scharnierdeur van Pjokke;
Ga voor een nieuwe look met stalen scharnierdeuren

Je wilt een unieke look voor je woonkamer, kantoor of winkel, maar hoe ga je dat realiseren? Heb je al eens overwogen de oude scharnierdeur te vervangen door een stalen scharnierdeur? Stalen scharnierdeuren zijn helemaal van deze tijd. Ze zijn een lust voor het oog en passen in vrijwel elk interieur. Pjokke Dutch Design maakt je nieuwe stalen scharnierdeur compleet op maat voor je woning, bedrijfsruimte of project.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

De scharnierdeur
is de klassieker onder de stalen binnendeuren

Met een stalen scharnierdeur kies je voor het klassieke model interieurdeur, dat zowel prachtig, als effectief is. De combinatie van glas en staal past in elk interieur en is heel mooi om te zien. De effectiviteit zit ‘m in het feit dat een scharnierdeur goed afsluit en isoleert.

Een stalen scharnierdeur opent naar één kant, in een hoek van maximaal 90 graden. Dat is meteen het grote verschil met een taatsdeur, die zowel naar binnen, als naar buiten open kan. Een scharnierdeur sluit echter beter af dan een taatsdeur, waardoor je met een scharnierdeur geen last zult hebben van tocht of warmteverlies. Wij produceren diverse soorten stalen interieurdeuren, geheel op maat. We voorzien onze stalen deuren van veiligheidsglas en een duurzame coating, waarbij je kunt kiezen uit vele kleuren, zowel metallic als structuur. Interesse? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Oldenzaal en bekijk de verschillende opties!

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Waarom een stalen scharnierdeur?
Stijlvolle touch voor thuis of op kantoor

Een stalen scharnierdeur heeft veel voordelen. Het grootste voordeel van een stalen scharnierdeur is wel dat deze een kozijn heeft. Hierdoor sluit de deur goed af (met of zonder cilinderslot) en zit je niet op de tocht. Stalen scharnierdeuren zijn bovendien nagenoeg onderhoudsvrij en zullen niet snel beschadigen. Het daglicht dat door het glas in de deur naar binnen valt, zorgt voor een heerlijk gevoel van ruimte. Stalen scharnierdeuren geven elke ruimte een unieke en stijlvolle touch.

Bekijk onze gerealiseerde projecten
Laat je inspireren

Project: Badhuis

Project: Badhuis

Project:Badhuis Een prachtig project waarbij we staal toepassen in de badkamer. Door gebruik te maken van industriële stalen deuren en een stalen douchewand is er een stijlvolle badkamer gecreëerd.   Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle...

Lees meer
Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast op maat met hout en stalen taatsdeuren Deze prachtige wijnkast (of klimaatkast) is gemaakt met zwart stalen taatsdeuren. Het binnenwerk is van hout. Een prachtige eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design. Maak een...

Lees meer
Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.Wij werken graag voor particulieren maar ook voor...

Lees meer
Project: Bos

Project: Bos

Project: Bos Een prachtig en stijlvol project waar we op diverse plaatsen in de woning gebruik hebben gemaakt van  taatsdeuren en schuifdeuren. Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.Vul de vragenlijst in en ontvang...

Lees meer
Project: Beltmolen

Project: Beltmolen

Project: Beltmolen Hier volgen enkele impressies van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Een prachtig huis voorzien van moderne, industriële stalen schuif- en taatsdeuren.     Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in...

Lees meer
Project: Monument

Project: Monument

Project: Monument De eerste kennismaking met Pjokke beloofde direct al veel goeds. De manier waarop Coen ons adviseerde hebben wij als zeer prettig ervaren. In onze oude verbouwde boerderij waar geen muur of vloer recht was, heeft hij met uiterste precisie en veel...

Lees meer

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Stalen scharnierdeur op maat
Met de hand gemaakt

Onze handgemaakte stalen scharnierdeuren maken we helemaal naar jouw wensen. Wil je een strakke, naadloze look, dan zorgen wij voor verdekte scharnieren. Is een robuuste en stoere afwerking meer jouw ding, dan kies je voor zichtbare scharnieren. Geen zwarte deur voor jou? Prima, alle kleuren zijn mogelijk. En denk je aan een andere dan standaard indeling of vorm van het glas? Ook dat kan. Jij vraagt, wij leveren!

Pjokke Dutch Design maakt iedere stalen deur écht uniek en speciaal voor jou. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, of vraag ons om advies. We helpen je met alle plezier. Kom langs of maak een afspraak!. We zien elkaar snel!

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.