fbpx

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren op maat
een elegant alternatief voor opendraaiende deuren

Een kamer of kantoor opdelen in meerdere ruimtes? Geen ruimte voor opendraaiende deuren zoals stalen scharnier-, of taatsdeuren? Dan zijn stalen schuifdeuren een goede optie. Stalen schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling, maar zijn ook prachtig in een jaren 30 woning of in een werkruimte. Bij Pjokke Dutch Design kun je jouw stalen schuifdeuren geheel op maat laten maken, zodat ze ook bij jou in huis of op kantoor echte eyecatchers zijn.

Vragen of geïnteresseerd? Neem direct contact op


Ruimtebesparend
en multifunctioneel:
stalen schuifdeuren van Pjokke

Wil je thuis of in je werkruimte graag stalen designdeuren hebben die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? Denk dan eens aan stalen schuifdeuren. Stalen schuifdeuren hebben namelijk geen extra ruimte nodig om te openen. Dit in tegenstelling tot stalen taats- of scharnierdeuren. Hierdoor kun je de ruimte aan beide zijden van de deuren volledig benutten. Bovendien valt er meer licht binnen in de aangrenzende ruimtes. De extra lichtinval geeft een gevoel van ruimtelijkheid.

Stalen schuifdeuren kunnen ook prima als roomdivider gebruikt worden. Zo verbind je verschillende ruimtes met elkaar en kun je ze van elkaar afsluiten, zonder ze optisch kleiner te maken. Ideaal om een kamer en suite te creëren bijvoorbeeld. Of wat dacht je van stalen schuifdeuren in je veranda, of je overkapping in de tuin? Met stalen schuifdeuren of een vaste glazen wand met een stalen schuifdeur kun je ook perfect een ruimte opdelen in kantoor- of vergaderruimtes. Kortom, er zijn veel verschillende toepassingen voor stalen schuifdeuren. Bekijk hier een mooi voorbeeld van onze prachtige stalen schuifdeuren, of kom ze in het echt bekijken in onze showroom.

Bekijk onze gerealiseerde projecten
Laat je inspireren

Project: Badhuis

Project: Badhuis

Project:Badhuis Een prachtig project waarbij we staal toepassen in de badkamer. Door gebruik te maken van industriële stalen deuren en een stalen douchewand is er een stijlvolle badkamer gecreëerd.   Bekijk onze gerealiseerde projectenLaat je inspireren...

Lees meer
Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met hout en stalen taatsdeuren Deze prachtige wijnkast (of klimaatkast) is gemaakt met zwart stalen taatsdeuren. Het binnenwerk is van hout. Een prachtige eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design. Deze wijnkast is...

Lees meer
Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.comSocial Media:FacebookPinterestBekijk ook onze:Algemene voorwaarden PrivacyverklaringDeze website is gerealiseerd door:

Lees meer
Project: Bos

Project: Bos

Project: Bos Een prachtig en stijlvol project waar we op diverse plaatsen in de woning gebruik hebben gemaakt van  taatsdeuren en schuifdeuren. Bekijk onze gerealiseerde projectenLaat je inspireren Contact:(+31) 06 54342405 info@pjokke.com Maak een showroom afspraak...

Lees meer
Project: Beltmolen

Project: Beltmolen

Project: Beltmolen Hier volgen enkele impressies van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Een prachtig huis voorzien van moderne, industriële stalen schuif- en taatsdeuren.       Contact: (+31) 06 54342405 info@pjokke.com Social Media:...

Lees meer
Project: Monument

Project: Monument

Project: Monument De eerste kennismaking met Pjokke beloofde direct al veel goeds. De manier waarop Coen ons adviseerde hebben wij als zeer prettig ervaren. In onze oude verbouwde boerderij waar geen muur of vloer recht was, heeft hij met uiterste precisie en veel...

Lees meer

De praktische kanten van stalen schuifdeuren
Kom langs bij de specialist

Stalen schuifdeuren geven iedere ruimte een elegante, chique look. Of je een ruimte nu bijvoorbeeld een strakke, industriële uitstraling wilt geven, of juist wat contrast wilt aanbrengen in een wat landelijker ingerichte ruimte; stalen schuifdeuren zijn tijdloos en passen in ieder interieur. Bovendien kun je zelf de RAL-kleur van de poedercoating kiezen. De grote glazen panelen laten veel licht door en geven een ruimtelijk gevoel, ook al sluiten de schuifdeuren een ruimte af. Stalen schuifdeuren kunnen aan de wand gemonteerd worden of je kunt ze fraai weg laten werken in een wand. Onze stalen schuifdeuren zijn sterk en duurzaam. Bovendien zijn ze voorzien van een softclose systeem, waardoor ze geruisloos en veilig sluiten.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Wil jij ook een stalen designdeur op maat?
Laat hem maken door Pjokke Dutch Design

Bij Pjokke Dutch Design kun je rekenen op stalen schuifdeuren die aan jouw wensen voldoen. We maken ze immers, met de hand, helemaal op maat voor je. Neem contact met ons op of kom meteen even langs in onze showroom in Oldenzaal. We helpen je met alle plezier aan zo’n unieke eyecatcher in je woning of kantoor! Zien we je snel in onze showroom (vlakbij Enschede en Hengelo)?

Onze stalen binnendeuren op maat
Diverse mogelijkheden

Taatsdeuren

Een stalen taatsdeur, draait om zijn verticale as en is voorzien van draaipunten aan de bovenkant en onderkant van de deur.

Scharnierdeuren

Een scharnierdeur is een deur waarbij het scharnier zich bevindt op een van de stijlen, de stalen deur scharniert in een kozijn.

Schuifdeuren

En stalen schuifdeur is een deur die uit één of meer beweegbare delen bestaat en die bij het openen en sluiten zijwaarts beweegt.

Deze website is gerealiseerd door: