fbpx

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren op maat
een elegant alternatief voor opendraaiende deuren

Een kamer of kantoor opdelen in meerdere ruimtes? Geen ruimte voor opendraaiende deuren zoals stalen scharnier-, of taatsdeuren? Dan zijn stalen schuifdeuren een goede optie. Stalen schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling, maar zijn ook prachtig in een jaren 30 woning of in een werkruimte. Bij Pjokke Dutch Design kun je jouw stalen schuifdeuren geheel op maat laten maken, zodat ze ook bij jou in huis of op kantoor echte eyecatchers zijn.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Vragen of geïnteresseerd? Neem direct contact op


Ruimtebesparend
en multifunctioneel:
stalen schuifdeuren van Pjokke

Wil je thuis of in je werkruimte graag stalen designdeuren hebben die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? Denk dan eens aan stalen schuifdeuren. Stalen schuifdeuren hebben namelijk geen extra ruimte nodig om te openen. Dit in tegenstelling tot stalen taats- of scharnierdeuren. Hierdoor kun je de ruimte aan beide zijden van de deuren volledig benutten. Bovendien valt er meer licht binnen in de aangrenzende ruimtes. De extra lichtinval geeft een gevoel van ruimtelijkheid.

Stalen schuifdeuren kunnen ook prima als roomdivider gebruikt worden. Zo verbind je verschillende ruimtes met elkaar en kun je ze van elkaar afsluiten, zonder ze optisch kleiner te maken. Ideaal om een kamer en suite te creëren bijvoorbeeld. Of wat dacht je van stalen schuifdeuren in je veranda, of je overkapping in de tuin? Met stalen schuifdeuren of een vaste glazen wand met een stalen schuifdeur kun je ook perfect een ruimte opdelen in kantoor- of vergaderruimtes. Kortom, er zijn veel verschillende toepassingen voor stalen schuifdeuren. Bekijk hier een mooi voorbeeld van onze prachtige stalen schuifdeuren, of kom ze in het echt bekijken in onze showroom.

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Bekijk onze gerealiseerde projecten
Laat je inspireren

Project: Badhuis

Project: Badhuis

Project:Badhuis Een prachtig project waarbij we staal toepassen in de badkamer. Door gebruik te maken van industriële stalen deuren en een stalen douchewand is er een stijlvolle badkamer gecreëerd.   Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle...

Lees meer
Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast op maat met hout en stalen taatsdeuren Deze prachtige wijnkast (of klimaatkast) is gemaakt met zwart stalen taatsdeuren. Het binnenwerk is van hout. Een prachtige eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design. Maak een...

Lees meer
Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.Wij werken graag voor particulieren maar ook voor...

Lees meer
Project: Bos

Project: Bos

Project: Bos Een prachtig en stijlvol project waar we op diverse plaatsen in de woning gebruik hebben gemaakt van  taatsdeuren en schuifdeuren. Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.Vul de vragenlijst in en ontvang...

Lees meer
Project: Beltmolen

Project: Beltmolen

Project: Beltmolen Hier volgen enkele impressies van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Een prachtig huis voorzien van moderne, industriële stalen schuif- en taatsdeuren.     Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in...

Lees meer
Project: Monument

Project: Monument

Project: Monument De eerste kennismaking met Pjokke beloofde direct al veel goeds. De manier waarop Coen ons adviseerde hebben wij als zeer prettig ervaren. In onze oude verbouwde boerderij waar geen muur of vloer recht was, heeft hij met uiterste precisie en veel...

Lees meer

De praktische kanten van stalen schuifdeuren
Kom langs bij de specialist

Stalen schuifdeuren geven iedere ruimte een elegante, chique look. Of je een ruimte nu bijvoorbeeld een strakke, industriële uitstraling wilt geven, of juist wat contrast wilt aanbrengen in een wat landelijker ingerichte ruimte; stalen schuifdeuren zijn tijdloos en passen in ieder interieur. Bovendien kun je zelf de RAL-kleur van de poedercoating kiezen. De grote glazen panelen laten veel licht door en geven een ruimtelijk gevoel, ook al sluiten de schuifdeuren een ruimte af. Stalen schuifdeuren kunnen aan de wand gemonteerd worden of je kunt ze fraai weg laten werken in een wand. Onze stalen schuifdeuren zijn sterk en duurzaam. Bovendien zijn ze voorzien van een softclose systeem, waardoor ze geruisloos en veilig sluiten.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Wil jij ook een stalen designdeur op maat?
Laat hem maken door Pjokke Dutch Design

Bij Pjokke Dutch Design kun je rekenen op stalen schuifdeuren die aan jouw wensen voldoen. We maken ze immers, met de hand, helemaal op maat voor je. Neem contact met ons op of kom meteen even langs in onze showroom in Oldenzaal. We helpen je met alle plezier aan zo’n unieke eyecatcher in je woning of kantoor! Zien we je snel in onze showroom (vlakbij Enschede en Hengelo)?

Met showrooms in zowel Oldenzaal als Zwolle zijn wij vanuit heel Midden en Oost Nederland goed te bereiken. Wij werken graag voor klanten in heel Nederland. Onze projecten zie je vaak terug in nabijgelegen steden en dorpen zoals Amersfoort, Apeldoorn, Almelo, Dronten, Enschede, Hengelo, Kampen, Losser, Meppel, Nijverdal, Oldenzaal, Utrecht en Zwolle.

Onze stalen binnendeuren op maat
Diverse mogelijkheden

Taatsdeuren

Een stalen taatsdeur, draait om zijn verticale as en is voorzien van draaipunten aan de bovenkant en onderkant van de deur.

Scharnierdeuren

Een scharnierdeur is een deur waarbij het scharnier zich bevindt op een van de stijlen, de stalen deur scharniert in een kozijn.

Schuifdeuren

En stalen schuifdeur is een deur die uit één of meer beweegbare delen bestaat en die bij het openen en sluiten zijwaarts beweegt.