fbpx

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur van Pjokke;
strak, praktisch én perfect op maat

Je komt ze vaak tegen in interieurmagazines en lifestyle programma’s; strakke, luxe stalen binnendeuren. Zo’n stalen taatsdeur zou ook niet misstaan in jouw woning of kantoor. Toch? Maar is het wel praktisch en zou het allemaal wel precies passend gemaakt kunnen worden? Lees even verder als je wilt weten waarom Pjokke Dutch Design hierop, zonder aarzeling, ‘JA’ antwoordt.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Wat is een stalen taatsdeur?
Veelzijdige binnendeuren

Een stalen taatsdeur is een deur die je zowel naar binnen, als naar buiten kunt openen. De deur draait om zijn eigen as. Bijzonder aan een stalen taatsdeur is dat deze geen kozijn heeft. Omdat een taatsdeur niet in een kozijn scharniert, maar (onzichtbaar) in de vloer en het plafond, kun je hem overal plaatsen; op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet. De fijne profielen geven de perfect afgewerkte stalen taatsdeuren van Pjokke een strak uiterlijk. Een enkele stalen taatsdeur kan uiteraard als binnendeur gebruikt worden, maar deze deuren zijn ook ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je een grotere ruimte splitsen, dan zijn dubbele stalen taatsdeuren precies wat je zoekt. Bovendien maken wij iedere stalen taatsdeur op maat en perfect passend in jouw ruimte. Benieuwd? Kom dan eens wat voorbeelden bekijken in onze showroom.

Vragen of geïnteresseerd? Neem direct contact op

Stalen taatsdeuren in de praktijk
Luxe uitstraling voor thuis of op kantoor

Stalen taatsdeuren op maat gemaakt voor je woning of kantoor zorgen direct voor een luxe uitstraling. De strakke look door de slanke profielen en het ontbreken van kozijnen, het gevoel van ruimte en licht door het vele glas en de mooie afwerking. Dat ontgaat niemand. Maar hoe praktisch zijn ze nou eigenlijk?

Omdat taatsdeuren zowel naar binnen, als naar buiten open kunnen, zijn ze bijzonder handig bij het in- en uitlopen van een ruimte. Zeker wanneer je je handen vol hebt! En hoewel ze groot en zwaar lijken, zijn ze verrassend makkelijk te openen. Dankzij het softclose-systeem klappen de deuren niet heen en weer, maar sluiten ze zacht en geruisloos. Je hoeft dus niet bang te zijn voor brekend glas, zeker als je weet dat we in elke stalen taatsdeur veiligheidsglas zetten. Omdat taatsdeuren niet helemaal afsluiten, zijn ze voor niet goed geïsoleerde ruimtes wat minder geschikt. Voor dergelijke ruimtes hebben we echter andere opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stalen schuifdeur of een stalen scharnierdeur?

Bekijk onze gerealiseerde projecten
Laat je inspireren

Project: Badhuis

Project: Badhuis

Project:Badhuis Een prachtig project waarbij we staal toepassen in de badkamer. Door gebruik te maken van industriële stalen deuren en een stalen douchewand is er een stijlvolle badkamer gecreëerd.   Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle...

Lees meer
Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast met taatsdeuren

Project: Wijnkast op maat met hout en stalen taatsdeuren Deze prachtige wijnkast (of klimaatkast) is gemaakt met zwart stalen taatsdeuren. Het binnenwerk is van hout. Een prachtige eyecatcher voor de wijnliefhebber. Op maat gemaakt door Pjokke Dutch Design. Maak een...

Lees meer
Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek

Project: Scheepsdek Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.Wij werken graag voor particulieren maar ook voor...

Lees meer
Project: Bos

Project: Bos

Project: Bos Een prachtig en stijlvol project waar we op diverse plaatsen in de woning gebruik hebben gemaakt van  taatsdeuren en schuifdeuren. Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in Oldenzaal of Zwolle.Vul de vragenlijst in en ontvang...

Lees meer
Project: Beltmolen

Project: Beltmolen

Project: Beltmolen Hier volgen enkele impressies van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Een prachtig huis voorzien van moderne, industriële stalen schuif- en taatsdeuren.     Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deurenshowroom in...

Lees meer
Project: Monument

Project: Monument

Project: Monument De eerste kennismaking met Pjokke beloofde direct al veel goeds. De manier waarop Coen ons adviseerde hebben wij als zeer prettig ervaren. In onze oude verbouwde boerderij waar geen muur of vloer recht was, heeft hij met uiterste precisie en veel...

Lees meer

De unieke kwaliteitsstandaard van Pjokke

Wij streven naar een standaard van maximale kwaliteit, afwerking en service daarom leveren wij altijd deuren met de volgende eigenschappen en diensten.

  • Exact op maat gemaakt: al onze deuren worden op maat gemaakt met ons unieke lasprocedé, waardoor ze nagenoeg zonder afwijkingen zijn en volledig naadloos geplaatst worden.
  • Topkwaliteit FritsJurgens scharnieren: onze deuren worden geleverd met hoogwaardige scharnieren voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 2 lagen poedercoating: elke deur is voorzien van twee lagen poedercoating, wat zorgt voor een sterk en krasvast oppervlak.
  • Inmeten op locatie: we komen altijd op locatie inmeten om ervoor te zorgen dat onze deuren naadloos aansluiten.
  • Soft close sluitsysteem: al onze deuren zijn uitgerust met een soft close sluitsysteem voor extra gebruiksgemak.
  • Argumented Reality (AR) in ontwerp proces: we maken gebruik van hoogwaardige AR-technologie in ons ontwerpproces. U krijgt het virtuele ontwerp van de deur te zien in uw eigen woonkamer voor goedkeuring.
  • Maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen: Pjokke staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door bij ons een deur te bestellen, draagt u bij aan een diverse en inclusieve samenleving.
  • Veiligheidsglas: al onze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Stalen taatsdeur op maat
Met de hand gemaakt

Bij Pjokke Dutch Design maken we onze stalen taatsdeuren volledig op maat. Met de hand en helemaal naar jouw wens. Enkele of dubbele deuren, de keuze is aan jou. En wil je geen zwarte deur(en)? Geen probleem. Elke gewenste kleur is mogelijk en we kunnen het stalen frame met een coating zowel een metallic, als een structuur look geven. Bovendien bepaal je zelf de indeling van de ruiten. Zo heb je een unieke deur, die perfect in jouw interieur past.

Pjokke Dutch Design maakt met alle plezier voor jou een unieke stalen taatsdeur, helemaal op maat. Vertel ons je wensen. We horen graag wat je voor ogen hebt en doen er alles aan om jou een bijzondere blikvanger in je woning of kantoor te bezorgen. Kom snel langs of neem contact met ons op. Tot gauw!

FritsJurgen scharnieren
Alleen de beste materialen zijn goed genoeg

Een stalen taatsdeur is meer dan een deur alleen. Met dit type deuren voeg je een waardevol element toe aan elk interieur. Het zijn stijlvolle eyecatchers met design-allure die uiteraard vragen om een gedegen montage. Op die manier worden de optimale functionaliteit en lange levensduur ten slotte het beste gewaarborgd. Dat is precies waarom we bij de vervaardiging van onze stalen deuren op maat vertrouwen op de hoogwaardige scharnieren van FritsJurgens.

Wil jij ook een stalen designdeur op maat?
Wij denken graag mee

Zie jij een compleet nieuw uiterlijk, een optimale lichtinval en een unieke toch voor je interieur wel zitten? Kom dan eens kijken bij Pjokke Dutch Design. Met onze stalen designdeuren haal je een uitzonderlijk stukje vakmanschap in huis. Bekijk de verschillende voorbeelden in onze showroom, vertel ons je wensen en laat ons met je meedenken. We ontwerpen én maken met liefde de perfecte deur voor jouw interieur. Zien we je snel in onze showroom in Oldenzaal (vlakbij Enschede en Hengelo)?

Met showrooms in zowel Oldenzaal als Zwolle zijn wij vanuit heel Midden en Oost Nederland goed te bereiken. Wij werken graag voor klanten in heel Nederland. Onze projecten zie je vaak terug in nabijgelegen steden en dorpen zoals Amersfoort, Apeldoorn, Almelo, Dronten, Enschede, Hengelo, Kampen, Losser, Meppel, Nijverdal, Oldenzaal, Utrecht en Zwolle.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Onze stalen binnendeuren op maat
Diverse mogelijkheden

Taatsdeuren

Een stalen taatsdeur, draait om zijn verticale as en is voorzien van draaipunten aan de bovenkant en onderkant van de deur.

Scharnierdeuren

Een scharnierdeur is een deur waarbij het scharnier zich bevindt op een van de stijlen, de stalen deur scharniert in een kozijn.

Schuifdeuren

En stalen schuifdeur is een deur die uit één of meer beweegbare delen bestaat en die bij het openen en sluiten zijwaarts beweegt.