fbpx

Design stalen trappen
Speciaal op maat gemaakte trappen

Heb je altijd al een mooie design trap gewild? Dan is een stalen trap op maat een aantrekkelijke keuze! Het grote voordeel van een stalen trap is dat deze in vele vormen en stijlen is te vervaardigen. Ook is een trap van staal oersterk en past hij in elk interieur; van industrieel tot klassiek en alles daartussen.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Open, gesloten of super strak?

Een stalen trap in elke stijl

Het oog wil ook wat, daarom leveren wij stalen trappen in elke gewenste stijl. Of het nu een gesloten trap is, een trap met middenboom of met Z-treden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de uitstraling van de stalen trap spelen ook praktische overwegingen een rol bij de keuze voor een bepaald trapdesign. Ben je op zoek naar een extra veilige trap of een trap die warmteverlies voorkomt? Een minimalistische trap met zo min mogelijk zichtbare naden of een trap op maat die de ruimte eronder zo goed mogelijk benut?

Lees meer over alle stijlen

De ideale trapvorm,

speciaal voor jou op maat gemaakt

Welke vorm trap zich het beste leent voor jouw situatie, hangt af van de wensen die je hebt en hoeveel ruimte er beschikbaar is. Een rechte trap of een halfslag trap, een wenteltrap of een spiltrap; het is allemaal mogelijk. Ook de dikte van de treden is te variëren; hoe dikker de treden, hoe robuuster de trap oogt en hoe smaller, hoe sierlijker het effect. Daarnaast valt te spelen met de hoogte van treden. Wil je weten wat voor jou de beste optie is? Wij adviseren je graag en leveren een perfect passende stalen trap op maat voor jouw woning of kantoor.

Lees meer over alle vormen
Home-slider2

Stoer staal of een

mix van materialen?

Een stalen trap is nagenoeg onverwoestbaar en heeft een stoere industriële look. Met een trap van staal maak je dan ook een krachtig statement in je interieur. Niet alleen thuis, ook een kantoorruimte, een atelier of zakelijke ruimte krijgt extra karakter van een markant stalen trapdesign. En het leuke is dat het staal van jouw nieuwe trap zeker niet op zichzelf hoeft te staan. Door staal te combineren met glas, hout of balkon bereik je weer een heel ander sfeereffect. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over combinaties van materialen
Home-slider2

Trappen XL
Trappen partner

Wanneer we stalen trappen ontwerpen, maken en plaatsen werken we graag samen met onze partner TrappenXL. TrappenXL is de website van Level Trappen & Constructies B.V. Beide bedrijven zijn gevestigd in Hoogeveen. Zij bieden een een groot aanbod design trappen, die wij voor u op maat kunnen laten maken.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen trappen en deuren: geen enkel project is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

 Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.