fbpx

Niets overtreft staal
Een stalen trap in combinatie met hout, glas of beton

‘Sterk als staal’ is een bekend gezegde en dat is niet voor niets natuurlijk. Dit materiaal is perfect toe te passen voor trappen. Het is bijvoorbeeld beter in staat om zware constructies te dragen dan een materiaal als hout. Daarnaast is het onderhoudsarm en gaat het een leven lang mee. Door een stalen trap te combineren met materialen als hout, glas of beton geef je deze net even een warmere uitstraling. Benieuwd welke mix het mooiste uitwerkt in jouw interieur? Daar vertellen we je graag meer over!

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Houd het warm

met hout

Hout blijft een geliefd materiaal voor interieurs. Met hout creëer je warmte en sfeer in huis. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk te bewerken. Je kunt er bijvoorbeeld uitstekend passende traptreden van laten maken, die jouw stalen trap de juiste feel en finishing touch geven. Met een hoogwaardige kwaliteit hout voorkom je dat de treden gaan kraken of veel onderhoud vereisen. Ook een trapbalustrade of trapleuning van hout behoort tot de mogelijkheden.

Lekker transparant

met glas

Een modern interieur vraagt om glas! De grote pluspunten zijn de transparantie van het materiaal, waardoor alles lekker open en ruimtelijk aanvoelt, én het feit dat (zon)licht er mooi doorheen valt! Heldere glazen panelen, treden of een glazen afwerking aan de zijkant maken jouw nieuwe trap op maat bijzonder eigentijds en verrassend speels tegelijk.

Home-slider2

Betrouwbaar

met beton

Niet alleen staal is een op-en-top industriële optie voor een trap. Beton is al even stoer en onderhoudsvriendelijk en door het materiaal te polieren ontstaat een aantrekkelijk moderne look. Ook voor de vervaardiging van draagconstructies, zoals die van een middenboom trap, leent beton zich perfect, net als voor de traptreden. Geen gek idee dus om dit materiaal toe te voegen aan jouw ultieme trapdesign!

Home-slider2

Trappen XL
Trappen partner

Wanneer we stalen trappen ontwerpen, maken en plaatsen werken we graag samen met onze partner TrappenXL. TrappenXL is de website van Level Trappen & Constructies B.V. Beide bedrijven zijn gevestigd in Hoogeveen. Zij bieden een een groot aanbod design trappen, die wij voor u op maat kunnen laten maken.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen trappen en deuren: geen enkel project is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.