fbpx

Stijlen stalen trappen
Welke stijl kies jij?

Heb je er al over nagedacht welk stijl jouw stalen trap krijgt? Het is niet alleen belangrijk wat je mooi vindt, ook andere factoren spelen een grote rol bij de keuze voor een bepaald type. Zo is een trap met stootborden en een goede trapleuning veiliger voor iedereen, voorkomt een dichte trap warmteverlies en schept een open trap met middenboom ruimte en licht.

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Gesloten of open

trap van staal?

Een gesloten trap is lekker robuust en zorgt ervoor dat warmte minder snel naar verloren gaat. In hoeverre een stalen trap gesloten wordt en als zodanig oogt, hangt af van jouw wensen en de keus voor aanvullende materialen. Roostertreden of stalen spijlen, de toepassing van helder glas en de stijl van de afwerking opzij hebben elk hun invloed op het eindresultaat. Grote pré van een gesloten trap is dat de ruimte eronder te gebruiken is voor het opbergen van spullen of het realiseren van een toilet.

Puur design

de middenboom trap

Het summum van open trapdesign is toch wel de middenboom trap of onderboom trap. Dankzij de centrale draagconstructie die bestaat uit een enkele stalen paal, is het ruimtelijke effect van deze stalen trap optimaal. Aan de paal zijn steunprofielen gelast waarop de traptreden worden bevestigd.

Een perfecte keus voor een stijlvol design interieur!

Home-slider2

Lekker functioneel:

de Z-trap

Een Z-trap heeft Z-vormige treden. Veelal is dit type gesloten en voorzien van stootborden die schuin tussen de treden zijn geplaatst. Zonder al te zichtbare naden. Een stalen Z-trap heeft bovendien brede treden en doordat er geen overhangende neus is, blijf je veel minder snel haken met je voeten. Een veilig idee voor kleine kinderen en mensen op leeftijd die minder vast ter been zijn.

Home-slider2

Trappen XL
Trappen partner

Wanneer we stalen trappen ontwerpen, maken en plaatsen werken we graag samen met onze partner TrappenXL. TrappenXL is de website van Level Trappen & Constructies B.V. Beide bedrijven zijn gevestigd in Hoogeveen. Zij bieden een een groot aanbod design trappen, die wij voor u op maat kunnen laten maken.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Bezoek onze showroom
Kom langs in Oldenzaal

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen trappen en deuren: geen enkel project is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.