fbpx
Heb je vragen over stalen deuren op maat of over onze werkwijze? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen vast beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Heb je vragen over stalen deuren op maat of over onze werkwijze? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen vast beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
De stalen deuren op de foto’s zien er heel strak uit. Maken jullie ook deuren die een meer doorleefde industriële look hebben?

Normaal gesproken leveren wij strakke designdeuren op. Indien gewenst kunnen we bijvoorbeeld de lasnaden laten zitten voor een doorleefder gevoel en dus een industriële look.

Meer over industriele stalen deuren »

Kunnen de deuren in iedere gewenste kleur geleverd worden?

Ja, alle kleuren zijn mogelijk. Zowel metallic als een structuur coating. In onze showroom hebben we een groot aantal verschillende kleuren liggen.

Wat is het verschil tussen een taatsdeur en een scharnierdeur?

Een taats-deur draait om zijn eigen as, een scharnierdeur draait in een kozijn. Een taats-deur heeft geen kozijn en draait daarom alleen maar in de sparing van de muur.

Kosten stalen deuren veel onderhoud?
De stalen deuren die wij opleveren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. We maken gebruik van hoogwaardige materialen. Zo worden de deuren eerst chemisch bewerkt waardoor ze ruw worden. Hierna brengen we in twee lagen de coating aan waardoor die ijzersterk is. Af en toe poetsen met een droge microvezel doek volstaat.
Taatsdeuren sluiten niet helemaal af, leidt dat niet tot veel tocht in huis?

Dat is afhankelijk van het huis waarin de deuren geplaatst worden. Nieuwbouwhuizen zijn zo goed geïsoleerd dat er van tocht geen sprake is. In nieuwbouwhuizen kunnen stalen taatsdeuren altijd geplaatst worden.

In oudere huizen die niet goed geïsoleerd zijn, zijn stalen deuren niet altijd geschikt als afsluiting van een ruimte. Hier adviseren we je graag over.

Hoe lang is de levertijd van een stalen deur op maat?

De levertijd verschilt maar houd rekening met een wachttijd tussen de 6 en 8 weken. In deze periode worden uw stalen deuren op maat gemaakt.

Wat zijn de voordelen van stalen kozijnen voor buiten?

Stalen kozijnen voor buiten hebben profielen met een koudebrugonderbreking. Hierdoor isoleren ze uitstekend. Het massieve profiel van een stalen kozijn is sterk en inbraakwerend terwijl het ook smal verwerkt kan worden. Een buitenkozijn van dit materiaal oogt authentiek én eigentijds en is in elke gewenste vorm op maat te maken.

Meer over stalen kozijnen »

Leveren jullie zowel enkele als dubbele stalen deuren?
Bij Pjokke leveren we zowel enkele als dubbele stalen deuren, met elk hun eigen voordelen.

Dubbele stalen deuren zijn een ware eyecatcher en bieden een indrukwekkende toevoeging aan je interieur. Ze geven je woning, kantoor of horecagelegenheid een stoer en karakteristiek uiterlijk. Naast het visuele aspect zorgen dubbele stalen deuren ook voor flexibele scheiding van ruimtes. Of je nu een open en ruimtelijk gevoel wilt creëren of juist bepaalde delen van een ruimte wilt afscheiden, de dubbele deuren bieden hierin veel mogelijkheden. Bij Pjokke vervaardigen we dubbele stalen deuren op maat, zoals taatsdeuren of schuifdeuren, in diverse uitvoeringen. Hierdoor kun je de deuren volledig aanpassen aan je eigen stijl en voorkeuren.

Meer over dubbele deuren »

Enkele stalen deuren daarentegen bieden unieke voordelen, zoals het feit dat ze perfect passen in bestaande openingen en doorgangen. Als je bijvoorbeeld een smalle doorgang wilt voorzien van een stijlvolle stalen deur, dan is een enkele stalen deur een uitstekende keuze. Het slanke en sterke profiel van een enkele stalen deur maakt het mogelijk om de deur zonder kozijn te plaatsen, waardoor je een minimalistische en eigentijdse uitstraling creëert. Ook enkele stalen deuren bieden de voordelen van duurzaamheid, weinig onderhoud en de mogelijkheid om de deur volledig op maat te laten maken met de gewenste kleur, glasopties en afwerking.

Of je nu kiest voor dubbele stalen deuren als eyecatcher met flexibele scheiding van ruimtes, of enkele stalen deuren als slanke oplossing voor bestaande openingen, bij Pjokke ben je verzekerd van hoogwaardige maatwerkoplossingen die passen bij jouw stijl en functionele behoeften. Bezoek onze showroom om geïnspireerd te raken en ontvang persoonlijk advies van ons deskundige team.

Leveren jullie de stalen deuren ook met melkglas of mat glas?

Wil je de privacy in een ruimte waarborgen? Dan is de toepassing van melkglas of mat glas in plaats van helder glas het overwegen waard. Beide glassoorten zijn ondoorzichtig. Wij maken zelf gebruik van een andere techniek met hetzelfde resultaat als Melkglas maar zonder de bekende nadelen.

Meer over melkglas »

Showroom afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze sfeervolle deuren showroom in Oldenzaal of Zwolle.

Direct een offerte

Vul de vragenlijst in en ontvang snel een complete offerte in uw mailbox met alle mogelijkheden en opties.

Zakelijk en particulier

Wij werken graag voor particulieren maar ook voor architecten, ontwerpers en aannemers.

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

Met showrooms in Oldenzaal en Zwolle zijn wij vanuit heel Midden en Oost Nederland goed te bereiken. Wij werken graag voor klanten in heel Nederland. Onze projecten zie je vaak terug in nabijgelegen steden en dorpen zoals Apeldoorn, Almelo, Dronten, Enschede, Hengelo, Kampen, Meppel, Nijverdal, Oldenzaal en Zwolle.