fbpx
Heb je vragen over stalen deuren op maat of over onze werkwijze? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen vast beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
Heb je vragen over stalen deuren op maat of over onze werkwijze? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen vast beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.
De stalen deuren op de foto’s zien er heel strak uit. Maken jullie ook deuren die een meer doorleefde industriële look hebben?

Normaal gesproken leveren wij strakke designdeuren op. Indien gewenst kunnen we bijvoorbeeld de lasnaden laten zitten voor een doorleefder gevoel en dus een industriële look.

Meer over industriele stalen deuren »

Kunnen de deuren in iedere gewenste kleur geleverd worden?

Ja, alle kleuren zijn mogelijk. Zowel metallic als een structuur coating. In onze showroom hebben we een groot aantal verschillende kleuren liggen.

Wat is het verschil tussen een taatsdeur en een scharnierdeur?

Een taats-deur draait om zijn eigen as, een scharnierdeur draait in een kozijn. Een taats-deur heeft geen kozijn en draait daarom alleen maar in de sparing van de muur.

Kosten stalen deuren veel onderhoud?
De stalen deuren die wij opleveren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. We maken gebruik van hoogwaardige materialen. Zo worden de deuren eerst chemisch bewerkt waardoor ze ruw worden. Hierna brengen we in twee lagen de coating aan waardoor die ijzersterk is. Af en toe poetsen met een droge microvezel doek volstaat.
Taatsdeuren sluiten niet helemaal af, leidt dat niet tot veel tocht in huis?

Dat is afhankelijk van het huis waarin de deuren geplaatst worden. Nieuwbouwhuizen zijn zo goed geïsoleerd dat er van tocht geen sprake is. In nieuwbouwhuizen kunnen stalen taatsdeuren altijd geplaatst worden.

In oudere huizen die niet goed geïsoleerd zijn, zijn stalen deuren niet altijd geschikt als afsluiting van een ruimte. Hier adviseren we je graag over.

Hoe lang is de levertijd van een stalen deur op maat?

De levertijd verschilt maar houd rekening met een wachttijd tussen de 6 en 8 weken. In deze periode worden uw stalen deuren op maat gemaakt.

Wat zijn de voordelen van stalen kozijnen voor buiten?

Stalen kozijnen voor buiten hebben profielen met een koudebrugonderbreking. Hierdoor isoleren ze uitstekend. Het massieve profiel van een stalen kozijn is sterk en inbraakwerend terwijl het ook smal verwerkt kan worden. Een buitenkozijn van dit materiaal oogt authentiek én eigentijds en is in elke gewenste vorm op maat te maken.

Meer over stalen kozijnen »

Kontakt

(+31) 06 54342405

info@pjokke.com

Soziale Medien

 

 

Diese Webseite ist realisiert durch: