Heb je vragen over stalen deuren op maat of over onze werkwijze? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen vast beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen over stalen deuren op maat of over onze werkwijze? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen vast beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

De stalen deuren op de foto’s zien er heel strak uit. Maken jullie ook deuren die een meer doorleefde industriële look hebben?

Normaal gesproken leveren wij strakke designdeuren op. Indien gewenst kunnen we bijvoorbeeld de lasnaden laten zitten voor een doorleefder gevoel.

Kunnen de deuren in iedere gewenste kleur geleverd worden?

De deuren kunnen in COEN: HOEVEEL KLEUREN geleverd worden, variërend van ….. tot …….

Wat is het verschil tussen een taatsdeur en een scharnierdeur?

Op deze pagina (hypoerlink naar pagina over deuren) leggen we uit wat het verschil is. Kortgezegd: een taatsdeur draait om zijn eigen as, een scharnierdeur draait in een kozijn.

Kosten stalen deuren veel onderhoud?

De stalen deuren die wij opleveren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. We maken gebruik van hoogwaardige materialen. Zo worden de deuren eerst chemisch bewerkt waardoor ze ruw worden. Hierna brengen we in twee lagen de coating aan waardoor die ijzersterk is. Af en toe poetsen met een droge microvezel doek volstaat.

Taatsdeuren sluiten niet helemaal af, leidt dat niet tot veel tocht in huis?

Dat is afhankelijk van het huis waarin de deuren geplaatst worden. Nieuwbouwhuizen zijn zo goed geïsoleerd dat er van tocht geen sprake is. In nieuwbouwhuizen kunnen stalen deuren altijd geplaatst worden.

In oudere huizen die niet goed geïsoleerd zijn, zijn stalen deuren niet altijd geschikt als afsluiting van een ruimte. Hier adviseren we je graag over.

Hoe lang is de levertijd van een stalen deur op maat?

De levertijd verschilt maar houd rekening met een wachttijd tussen de 6 en 8 weken.

Helpen stalen deuren bij het reduceren van geluid?

Stalen deuren zijn geluidsdempend. Zeker in nieuwbouwhuizen met betonnen vloeren of keramisch pakket kan de akoestiek te wensen overlaten. Door stalen schuifdeuren of ensuite taatsdeuren te plaatsen wordt het geluid in een woon- of kantoorruimte sterk gereduceerd.

Kontakt

(+31) 06 54342405

[email protected]

Soziale Medien

 

 

Diese Webseite ist realisiert durch: