1) Heb je interesse in één of meerdere stalen deuren met glas?
Mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak in de showroom in het pand van Smellink Interiors. We inventariseren de wensen en adviseren over de mogelijkheden wat betreft type deur en afwerking. En ook als we denken dat stalen deuren niet passen in jouw interieur laten we dat weten.

2) Staat al vast dat je een stalen deur op maat wil in jouw interieur?
Dan maken we een offerte. We beschrijven helder wat we doen, voor welke prijs en in welk tijdspad.

3) Akkoord met de offerte?
We maken een afspraak voor het inmeten. Nieuwbouwhuis? Dan komen we pas inmeten als de vloer gelegd is en het stucwerk gereed.
Wordt de (ver)bouw van je huis begeleid door een interieurarchitect of een bouwbegeleider? Daar waar nodig gaan we samen in gesprek om tot de beste realisatie van je wensen m.b.t. de stalen deuren met glas te komen.

 

4) Na het inmeten
Eenmaal ingemeten, maken wij in onze werkplaats de stalen deuren op maat. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 6 – 8 Weken. We maken een afspraak voor het plaatsen.

5) Plaatsen
Met zijn tweeën plaatsen we de deuren. Het monteren van een enkele taatsdeur duurt zo’n 4 uur, afhankelijk van het aantal te plaatsen deuren. Voor een wand met meerdere deuren informeren we vooraf over de verwachte duur van plaatsing. Als we klaar zijn, zijn de deuren gebruiksklaar. Zelfs het glas krijgt nog een poetsbeurt voor we weggaan.

Oriënteren? Ben je je nog aan het oriënteren op stalen deuren met glas?
Ook dan ben je van harte welkom in de showroom van Pjokke Dutch Design.

Deze website is gerealiseerd door: