fbpx

Werkwijze:
Stalen deuren laten plaatsen

Stalen deuren door Pjokke laten plaatsen
Hoe gaat dat in zijn werk?

Het laten plaatsen van stalen deuren is een vak apart. Wij durven te zeggen dat wij hier erg goed in zijn en erg nauwkeurig kunnen werken. Lees hieronder onze werkwijze.

1) Heb je interesse in één of meerdere stalen deuren met glas?

Mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak in de showroom in Oldenzaal gevestigd in het pand van Seiger Wonen of in Zwolle bij van Galen Keuken & Bad. We inventariseren de wensen en adviseren over de mogelijkheden wat betreft type deur en afwerking. En ook als we denken dat stalen deuren niet passen in jouw interieur laten we dat weten.

2) Staat al vast dat je een stalen deur op maat wil laten plaatsen ?

Dan maken we een offerte. We beschrijven helder wat we doen, voor welke prijs en in welk tijdspad.

3) Akkoord met de offerte?

We maken een afspraak voor het inmeten. Nieuwbouwhuis? Dan komen we pas inmeten als de vloer gelegd is en het stucwerk gereed.
Wordt de (ver)bouw van je huis begeleid door een interieurarchitect of een bouwbegeleider? Daar waar nodig gaan we samen in gesprek om tot de beste realisatie van je wensen m.b.t. de stalen deuren met glas te komen.

 

4) Na het inmeten

Eenmaal ingemeten, maken wij in onze werkplaats de stalen deuren op maat. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 6 – 8 Weken. We maken een afspraak voor het plaatsen.

5) Plaatsen van de stalen deuren

Met zijn tweeën plaatsen we de deuren. Het monteren van een enkele taatsdeur duurt zo’n 4 uur, afhankelijk van het aantal te plaatsen deuren. Voor een wand met meerdere deuren informeren we vooraf over de verwachte duur van plaatsing. Als we klaar zijn, zijn de deuren gebruiksklaar. Zelfs het glas krijgt nog een poetsbeurt voor we weggaan.

Oriënteren? Ben je je nog aan het oriënteren op stalen deuren met glas?
Ook dan ben je van harte welkom in de showroom van Pjokke Dutch Design.

Wat is een stalen taatsdeur?

Op maat gemaakt

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

Meer over stalen taatsdeuren

Wat is een stalen schuifdeur?

Op maat gemaakt

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht. En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

Meer over stalen schuifdeuren
Home-slider2

Wat is een stalen scharnierdeur?

Op maat gemaakt

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

Meer over stalen scharnierdeuren
Home-slider2

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Pjokke Dutch Design
Lees meer over ons

Zijn hele team, de professionele werkplaats en iedere dagindeling zijn volledig gestructureerd. De nuchtere metaal ondernemer Coen Groeneveld van Pjokke houdt naast van structuur ook van kwaliteit, verlangt dat alle elementen tot in de puntjes zijn afgewerkt, dat alle details kloppen. Dat kan hij allemaal kwijt in het ontwerpen en produceren van designdeuren van staal en glas. Dutch Design uit Twente.

Deze website is gerealiseerd door: