Stalen deuren in de woonkamer

Op maat gemaakte designdeuren

Het plaatsen van een stalen deur in de woonkamer heeft vele voordelen. Het meest voor de hand liggende is het feit dat je een extra flexibele ruimte in je huis creëert. Door gebruik te maken van taatsdeuren, schuifdeuren of scharnierdeuren kun je bijvoorbeeld de keuken, eetkamer of woonkamer van elkaar scheiden. Door de deuren open te zetten creëer je een grote ruimte. Daarnaast heeft het plaatsen van stalen deuren in de woonkamer nog voordelen op het gebied van geluid, isolatie en heeft het een prachtige industriële uitstraling.

Al onze deuren zijn op maat gemaakt. Wij begrijpen namelijk dat je echt iets bijzonders zoekt voor je woning; een deur die je interieur verrijkt. En dat kunnen wij leveren omdat geen enkele deur hetzelfde is en we iedere deur helemaal zelf maken in ons las atelier.

Weet je nog niet welke deur het beste bij je past, dat is geen enkel probleem, we helpen je graag met het maken van de keuze voor de deur die het beste past bij jouw woning.

 

Wat is een stalen taatsdeur?

 

De stalen taatsdeur is er eentje die om zijn eigen as draait. Ze kunnen dus naar beide kanten open. Ze kunnen uiteraard op allerlei manieren gebruikt worden, maar ze zijn ideaal om een ruimte te verdelen. Wil je van een grotere ruimte er twee maken, dan zijn deze deuren precies wat je zoekt.

Het mooie van de taatsdeur is dat je hem overal kunt plaatsen: op iedere vloer, ongeacht of er vloerverwarming is of niet.

1yeT2*O$*(#cOi(B5ROvjc9b

 

Wat is een stalen schuifdeur?

 

Wil je heel graag stalen designdeuren die zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen? dan zijn de schuifdeuren perfect voor in jouw huis of werkruimte. Want de schuifdeuren passen perfect bij een moderne, industriële uitstraling en breken een ruimte prachtig op. Heb je een klassieke woning of werkruimte dan komen ze door hun minimalistische uitstraling ook zeer goed tot hun recht.

En het mooie is, ze maken geen geluid: door het softclose-systeem sluiten ze geruisloos.

 

Wat is een stalen scharnierdeur?

 

Ga je voor een scharnierdeur dan kies je voor het meer klassieke model dat én prachtig is én effectief. Ga maar na, het voorkomt tocht en geluidsoverlast en misstaat niet in zowel een modern huis, als een klassieke jaren 20-30 woning. Het verschil met de taatsdeur is dat de scharnierdeur naar één kant open kan.

 

Wil je de deur optisch naadloos afgewerkt hebben, dan kun je kiezen voor verdekte scharnieren. Heb je liever een wat ruwere, stoere afwerking, dan zorgen we dat ze zichtbaar zijn. Zoals gezegd, de klant is koning.

 

Zwarte stalen deuren of toch liever een ander kleur?

 

De meeste stalen deuren worden in zwart antraciet opgeleverd. Maar in principe zijn alle kleuren zijn mogelijk. Denk hierbij eens aan brons, wit of bruin. Naast de keuze in kleur worden de deuren zowel metallic als met een structuur coating geleverd. In onze showroom hebben we een groot aantal verschillende kleuren liggen.

 

Stalen tussendeur in je woonkamer

Industriële design deuren met glas en staal

 

Wij maken gebruik van een stalen frame in combinatie met kwaliteitsglas. Het relatief smalle stalen frame geeft een industriële uitstraling. Wij houden er van om strakke designdeuren op te leveren. Indien gewenst kunnen we bijvoorbeeld de lasnaden laten zitten voor een doorleefd gevoel.

 

Bezoek ons

 

Zoals je kunt lezen gaat er een hele wereld schuil achter de stalen designdeuren: geen enkele deur is hetzelfde en wij gaan er vanuit dat onze klanten daar naar op zoek zijn. Kom langs in onze showroom, dan luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en zie je meteen hoe wij werken. Tot snel!

Dankzij onze ligging in Twente (Overijssel) hebben we al prachtige projecten mogen realiseren in Losser, Enschede, Borne, Hengelo Lonneker en vele andere plaatsen in Nederland en Duitsland.

Voor een goed beeld van de mogelijkheden die Pjoke Dutch Design biedt bezoek je onze showroom

Deze website is gerealiseerd door: